Merken outlet

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


MERKEN OUTLET


Ben je op zoek naar merkmode of kleding van topmerken voor een klein prijsje? Bij de Zalando Lounge merken outlet ben je aan het goede adres! Shop topmerken met kortingen tot wel 75%* in onze driedaagse aanbiedingen. In ons assortiment vind je niet alleen mode artikelen, maar ook accessoires, sport en lifestyle artikelen. Meld je vrijblijvend aan of lees verder voor meer informatie. 

%C2%A9CoffeeAndMilk 61 Merken outlet©CoffeeAndMilk

Van de A van Adidas tot de Z van Zign? Zalando Lounge heeft het hele alfabet aan topmerken! Deze exclusieve merken verbinden trends en hoge kwaliteit perfect. Vooral dat laatste leidt vaak tot een hogere prijs in vergelijking met no-name producten. Als je niet wil inleveren op kwaliteit, maar toch voordelig wilt winkelen, bieden outlets een uitstekend alternatief. Hier koopt men hoogwaardige mode voor een voordelige prijs.

Je kunt natuurlijk wachten op de zomer- of winteruitverkoop, waar men ook hoogwaardige merkkleding voordelig in kan kopen. Toch zitten hier nog wat haken en ogen aan. Meestal gaat het hierbij namelijk om kleding in afwijkende maten, met productiefouten of uit oude collecties. De Zalando lounge merken outlet garandeert dat het in onze verkoopacties alleen gaat om hoogwaardige artikelen uit de nieuwste collecties.


Gratis aanmelden


Registreer snel en bestel merkmode in onze outlet

Zalando Lounge is meer dan alleen online winkelen – dankzij onze unieke live shopping acties kun je elke dag besparen op designermode en nog veel meer – met kortingen tot wel 75%* t.o.v. de adviesprijs. Live shopping betekent dat de speciale aanbiedingen enkel voor leden toegankelijk zijn. Het lidmaatschap van onze online outlet is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend.

%C2%A9CoffeeAndMilk 28 682x1024 Merken outlet
©CoffeeAndMilk

Zo kunnen echte koopjesjagers genieten van voordelige mode, schoenen en tassen van gevestigde ontwerpers. Daarbij loont het zich er snel bij te zijn – alle aanbiedingen zijn slechts enkele dagen online en de aantallen zijn beperkt.

Verscheidenheid wordt bij ons groot geschreven: naast mode omvat het aanbod van onze outlet ook sportkleding voor volwassenen en kinderen, designertassen, sieraden, merkhorloges, woonaccessoires en meubels. Bovendien werken we samen met exclusieve designers en topmerken zoals DKNY, Guess, Victoria’s Secret, Bronx & Converse.

De voordelen van de Zalando Lounge

Op zoek naar echte koopjes, maar wil je niet meer wachten tot de zomer- of winteruitverkoop? Of wil je de verre reis naar een outlet center liever niet op je nemen? Registreer je dan snel in onze exclusieve fashion club en shop erop los in de merken outlet van Zalando Lounge!

%C2%A9CoffeeAndMilk 191 Merken outlet©CoffeeAndMilk

Tevens garandeert Zalando Lounge dat alle producten in onze merken outlet authentiek zijn en uit huidige collecties komen. Ben je nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje naar onze ledenvoordelen:

  • Een enorm aanbod aan mode en lifestyle producten
  • Hoogwaardige merk- en designer producten uit de nieuwste collecties
  • Sensationele kortingen tot wel 75%*!
  • Winkelen waar en wanneer je maar wilt met de Zalando Lounge App
  • Laat je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgen

Meld je geheel gratis en vrijblijvend aan bij Zalando Lounge. Je bent niet verplicht een aankoop te maken. Merkmode en kortingen tot wel 75%* wachten op jouw in onze merken outlet. Meld je nu aan! 

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.