Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Napapijri Outlet

Napapijri: voor avonturiers die stijl niet opofferen. Ontdek onze collectie van hoogwaardige outdoor kleding en accessoires. Klaar om de wereld te verkennen in ultieme comfort en stijl.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(82)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Napapijri Sale 

 Wie houdt van de mode van Napapijri moet zonder meer een bezoekje brengen aan de Lounge by Zalando. Meld je aan als Lounge by Zalando lid en profiteer van kortingen tot maar liefst 75%*. Aanmelden is kosteloos en geheel vrijblijvend!

Napapijri outlet 1 CM

Als lid van Lounge by Zalando heb je toegang tot exclusieve aanbiedingen die van dag tot dat wisselen. Tijdens de Napapijri sale bestel je mode uit de meest recente collectie tegen een hele scherpe prijs.

Het Italiaanse merk Napapijri bestaat sinds 1987 toen het de Bering Bag lanceerde. Sinds 1990 werd Napapijri een echt modemerk met topmode en trendy accessoires. Het merk heeft vanaf het begin een sterke focus op outdoor mode. De Skidoo jacket, een lichtgewicht en waterdichte jas, is hier het bekendste voorbeeld van. Inmiddels is Napapijri een internationaal modelabel met vestigingen over de hele wereld.

 

Napapijri: mode voor avontuurlijke types

Om de mode van Napapijri te waarderen hoef je er echt niet elk weekend op uit te gaan om de extremen op te zoeken. De collectie bestaat uit kwalitatieve mode die je een sportieve look geeft. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele hoodies, elegante polo's en coole sneakers.

Napapijri outlet 2 CM

Ben je toevallig wel van plan om actief op zoek te gaan naar winterse bestemmingen? Dan ben je er met het fameuze Skidoo jacket van verzekerd dat je goed beschermd bent tegen extreme vrieskou. De Napapijri Sale is ook interessant voor modebewuste dames die liever de zon opzoeken. Bekijk de collecties met khaki's en shirts waarmee je zonder problemen de jungle mee trotseert tijdens een avontuurlijke zomervakantie.

Beleef mode in de Lounge by Zalando

Lounge by Zalando is veel meer dan een online outlet waar je terecht kunt voor de laatste mode. Het is een exclusieve community waar je volop inspiratie op kunt doen. Meld je gratis aan om op de hoogte te blijven van de laatste collecties van de meest trendy modemerken van de wereld.

Als Lounge by Zalando lid heb je geen enkele verplichting, maar profiteer je altijd van extreme kortingen op de laatste collecties. Elke dag kun je nieuwe aanbiedingen verwachten zoals een Napapijri Sale of hoge kortingen op andere topmerken. Zie hieronder de grootste voordelen als lid van Lounge by Zalando:

  • Kortingen tot wel 75%* op de laatste collecties
  • Elke dag inspiratie opdoen met de meest recente aanbiedingen
  • Online winkelen thuis op de computer of onderweg via de Lounge by Zalando App
  • Je aankopen worden thuisbezorgd

Meld je vrijblijvend en gratis aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot dagelijkse fashion sales, zoals onze Napapijri Sale. Bespaar tot wel 75%*!