Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

American Vintage Outlet

Ontdek de stijlvolle wereld van American Vintage. Perfecte mix van comfort en mode. Shop nu en creëer jouw unieke look!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(98)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Laat je inspireren door onze American Vintage Sale

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken, zoals onze American Vintage Sale!

American Vintage Sale

De naam American Vintage doet denken dat het hier om een typisch Amerikaans merk gaat, maar niets is minder waar. Het label American Vintage is namelijk opgericht in Frankrijk. In 2005 liet de Fransman Michaël Azoulay zich inspireren door een reis naar de Verenigde Staten. Hij was op zoek naar een innovatief concept, en het was vooral het basis-T-shirt dat hem bezighield. Azoulay wilde hier iets heel bijzonders van maken. Wat begon met een kleine collectie, groeide uit tot een merk met mondaine klasse. In de American Vintage sale vind je frisse en nonchalante mode die is toegesneden op elke levensstijl.

Meld je gratis aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

 

 Michaël Azoulay en het katoenen T-shirt

Het verhaal van American Vintage begon bij een simpel item: het katoenen T-shirt. Azoulay lanceerde een variant van geborstelde katoen met oprolbare en onafgewerkte randen. Het resultaat: een karakteristieke losse pasvorm.

American Vintage Sale

Een ware uitdaging, als je bedenkt dat de markt voor T-shirts toch redelijk verzadigd was. Toch wist Azoulay zijn T-shirts in de kijker te spelen, en de ontwerpen werden al snel enthousiast ontvangen door een trouwe schare fans. Hoewel de collectie inmiddels flink is uitgebreid, staat het karakteristieke shirt nog altijd centraal. Dit en nog veel meer vind je in de American Vintage sale.

American Vintage sale: from Marseille with love

Marseille is de stad waar het allemaal begon. Hier opende Azoulay in 2007 zijn eerste store. Het merk richtte zich nog voornamelijk op dameskleding. Een jaar later was American Vintage klaar om ook een internationale sprong te wagen. De eerste Europese winkels buiten Frankrijk openden hun deuren. Aan de tekentafel van Azoulay ontstonden de eerste herencollecties, die zich voornamelijk rond het T-shirt centreerden. Toch was het niet alleen kleding wat dit merk groot maakte. In 2012 haalde het tevens de architectuurprijs AMO-award binnen dankzij de bijzondere kantoren in Marseille, ontworpen door de Franse architect Yvann Pluskwa.

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!

 

Van top tot teen in je favoriete merk

In 2013 besloot Azoulay zijn focus nog verder te verleggen. Het toch al uitgebreide assortiment werd nog verder uitgebreid met accessoires voor dames en heren. In de American Vintage sale vind je daarom ook riemen, handtassen en clutches. Met deze stijlvolle fashion-items kun je jouw persoonlijke look de juiste touch meegeven.

American Vintage Sale

American Vintage bestaat inmiddels ruim dertien jaar. Ook de toekomst ziet er voor dit ambitieuze merk beslist veelbelovend uit. De afgelopen jaren werden er onder meer sportswear en ondergoed aan de collectie toegevoegd. Ben jij fan van American Vintage? Dan hoef je je nu niet langer te laten weerhouden van een all-over look.

American Vintage sale bij Lounge by Zalando

Laat jij niet graag een buitenkans aan je neus voorbij gaan? Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando. Je profiteert dan van de mooiste aanbiedingen in onze American Vintage sale. De kortingen kunnen oplopen tot wel 75%*. Aarzel dus niet en zeg yes tegen dit mondaine merk uit Marseille!

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en shop kleding, schoenen en lifestyle accessoires voor een fractie van de prijs!