Benetton Sale

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Benetton sale: eigenwijze mode tegen aantrekkelijke kortingen


Ben je op zoek naar trendy producten van de mooiste merken? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot de beste aanbiedingen. 

Benetton sale

Kan je garderobe een kleurrijke boost gebruiken? Verdiep je dan eens in de Benetton sale van Zalando Lounge. Hier tref je de verrassende mode van dit spraakmakende Italiaanse modemerk. Je vindt er onder andere items met een bonte tropische print, kleurrijke bloemendessins of een mooie effen kleur. Ook varieert het aanbod van feestelijk tot basic. Voor alle gelegenheden kun je dus via de Benetton salevoordelig de juiste items ontdekken. De trendy accessoires maken het Benetton assortiment compleet.


Meld je eenvoudig en gratis aan bij Zalando Lounge met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres. 

Ontdek Zalando Lounge


De geschiedenis van een Italiaans familiebedrijf

De naam Benetton is afgeleid van de naam van de oprichters: Luciano, Gilberto, Carlo en Giuliana Benetton. De drie broers en hun zus startten hun bedrijf in 1965 in de Noord-Italiaanse plaats Ponzano Veneto. Daarvoor waren Giuliana en Luciano al in de modewereld op kleine schaal aan het ondernemen. Giuliana breidde truien. Luciano ging als salesman op de fiets naar kledingzaken in de buurt om de creaties van zijn zus te verkopen.

Benetton sale

Later maakte Giuliana andere kledingstukken die ook warm werden ontvangen door de lokale winkeliers. Daarop zien ook de twee andere broers toekomst in de creaties van hun zus en besluiten om mee te doen. Een goede beslissing, want vier jaar later is de eerste Benetton store in het buitenland een feit. Parijs strijkt met de eer. Later volgen wereldsteden als New York en Tokio.

Voor een mooi item van dit label hoef je echter niet op reis. Sterker nog, je blijft gewoon lekker thuis. Je koopt je nieuwe aanwinst namelijk eenvoudig in de Benetton sale van Zalando Lounge.


Ben je op zoek naar trendy producten van topmerken? Meld je dan nu aan voor de Zalando Lounge online outlet.

Ontdek Zalando Lounge


Benetton: karakterkleding voor het hele gezin

Kleur en Benetton zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit komt niet alleen door het mooie kleurenpalet van de collecties, maar ook door de spraakmakende reclamecampagnes die onder United Colors of Benetton worden gepresenteerd. Hierbij staat niet de nieuwe collectie centraal, maar wel een politieke of maatschappelijke kwestie.

Benetton sale

Al met al is Benetton een modemerk met karakter. Dat zie je terug in de eigenwijze ontwerpen voor kinderen, dames en heren. In de Benetton sale voor kids kun je onder andere lieve jurkjes en vrolijke T-shirts tegenkomen. Voor heren heeft Benetton zowel strakke colberts als relaxte shorts. Dames vinden bij dit Italiaanse modemerk ook een rijke variatie aan items. Zo heeft Benetton een serie zwarte jurken, maar ook kan het label je verrassen met een lila broek. Houd dus de Benetton sale in Zalando Lounge goed in de gaten als je een mooie gevarieerde garderobe wilt.

Bovendien zijn de aanbiedingen bij Zalando Lounge geen resten van vorige collecties. Ze zijn splinternieuw, exclusief, van topkwaliteit en sterk afgeprijsd. De kortingen kunnen namelijk oplopen tot 75%. Meld je dus vandaag nog gratis aan voor onze online shopping club en mis geen deal van Benetton!


Meld je vrijblijvend en gratis aan bij Zalando Lounge en shop onze dagelijkse speciale aanbiedingen!

Ontdek Zalando Lounge

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.