Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Wolford Outlet

Ontdek de stijlvolle wereld van Wolford. Shop nu en laat je verleiden door luxe en kwaliteit.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(98)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Wolford sale: zet je benen in de schijnwerpers

Meld je vrijblijvend aan en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken, zoals onze Wolford sale. Bespaar tot wel 75%*! 

Het merk Wolford werd in 1949 opgericht in de Oostenrijkse stad Bregenz. De oprichters Reinhold Wolff en Walter Palmers wilden zich vooral gaan richten op de productie van kwalitatief hoogwaardige panty's voor dames. De naam Wolford is een samentrekking van Reinhold Wolff en de stad Oxford. Tot de jaren 70 richtte het bedrijf zich nog voornamelijk op de Oostenrijkse markt. Daarna besloot het om ook de vleugels uit te slaan naar andere landen.

wolford_outlet_2_CM

Bij alleen panty's bleef het niet. Ook met ragfijne ondermode in naadloze designs wist het merk de modewereld te veroveren. Zo groeide Wolford uit van een degelijk kousenmerk in de jaren 50 tot een echt luxemerk in de 21ste eeuw. Het label werkte de afgelopen jaren samen met tal van bekende namen, waaronder Karl Lagerfeld, Emilio Pucci, Kenzo, Zac Posen, Valentino en Vivienne Westwood.

Bestel je favoriete merk online in de Wolford sale

In de Wolford sale van Lounge by Zalando vind je niet alleen luxueuze panty's, maar ook lingerie, dameskleding, beachwear en zelfs kleding voor heren. De afgelopen decennia heeft Wolford zich ontwikkeld tot meer dan een modemerk in beenmode. Vandaag staat het synoniem voor verfijnde luxe en elegantie. Ambachtelijke kwaliteit en innovatieve brei- en weeftechnieken vinden elkaar in tijdloze designs. Dit alles vertaalt zich naar een uiterst veelzijdige collectie.

Wolford biedt elgante panty's die je benen omhullen met een subtiele glans, maar ook stay-ups die zelfs tijdens de meest bewogen dansavonden keurig op hun plaats blijven zitten. Ook body's van zachte transparante stoffen behoren tot het assortiment. Wil je jouw avondkleding een subtiele sexy touch geven? Zorg dan dat er nog iets van kant of strass-steentjes doorschijnt in je decolleté. Een effen avondjurk krijgt onmiddellijk een vleugje extra met een fantasiepanty of een exemplaar van kant. Zo biedt Wolford je sublieme kwaliteit om eindeloos mee te kunnen variëren.

wolford_outlet_3_CM

Topkwaliteit - nu nóg voordeliger in de Wolford sale

Heb jij een neus voor kwaliteit, maar is je budget helaas niet oneindig? Zorg dan dat je snel lid wordt van Lounge by Zalando! Op deze members-only site verzamelen we de mooiste outlet-collecties van topmerken. De kortingen kunnen oplopen tot wel 75%*. Een uitgelezen kans dus om de aanwinsten waar je altijd al van droomde, nu te scoren in de Wolford sale.

Lounge by Zalando biedt je een uitgebreide collectie van je favoriete merk. Nu is er dus geen enkele reden meer om feestjes en bijzondere gelegenheden ongemerkt voorbij te laten gaan. Ook jouw benen verdienen een plaatsje in de schijnwerpers. Wil je zeker weten dat je voortaan geen enkele actie meer misloopt? Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan voor onze Lounge by Zalando.

Wij houden je dan doorlopend op de hoogte van de nieuwste acties van Wolford en vele andere topmerken. Genoeg van de goedkope panty's van de textielgrootgrutter? Gun jezelf dan een klasse apart. Laat je benen stralen met onze beenmode in de Wolfort sale!

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van topmerken met kortingen tot wel 75%*!