Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Toms Outlet

Toms. Stijlvolle schoenen voor een betere wereld. Ontdek ons assortiment van comfortabele en trendy schoenen. Met elke aankoop help je iemand in nood. Doe mee en loop met trots!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Mooie schoenen en accessoires in onze Toms sale

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken!

toms outlet

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en werken aan duurzaamheid is geen toevallige rage, maar bittere noodzaak. Steeds meer consumenten verwachten van hun favoriete merken en leveranciers dat ze daden stellen en het niet alleen bij mooie intenties houden. Je hebt vast gelezen of gezien dat de arbeidsomstandigheden in de zogenaamde lagelonenlanden wel eens te wensen overlaat. Gelukkig heb je ook gemerkt dat steeds meer leveranciers en fabrikanten hun verantwoordelijkheden nemen. Het gaat de goed kant op met de wereld en je bent daar blij om.

Ben je op zoek naar een merk op het gebied van schoenen en accessoires dat veel meer doet? Een merk dat zelfs een voortrekkersrol op zich genomen heeft en bovendien continue kwaliteit levert en zorgt voor verrassende ontwerpen? Meld je dan nu vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando. Het wordt echt tijd om kennis te maken met onze Toms sale.

Toms werkt actief aan een betere wereld

Het commerciële en sociaal geëngageerde verhaal van Toms begint in 2006. Blake Mycoskie, een jonge Amerikaanse ondernemer, ziet met eigen ogen hoe moeilijk kinderen in derdewereldlanden het soms hebben. Hij is verbijsterd als hij ziet dat velen niet eens op schoenen kunnen lopen, omdat het geld ontbreekt. Een idee is geboren. Hij richt zijn bedrijf Toms op en neemt zich voor dat voor elk paar schoenen dat Toms verkoopt, er ook een kind in armoede een nieuw paar schoenen krijgt.

Bespaar flink op mode en home items. Wees er snel bij, onze deals zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar!

toms sale

Zijn initiatief heeft resultaat, maar voor Toms is het niet genoeg. Blake Mycoskie is ook betrokken bij projecten om schoon water te realiseren. Bovendien investeert hij in brillen en noodzakelijke oogoperaties bij kinderen in nood. Ook deze actie koppelt hij aan de verkoop van Toms, ditmaal specifiek aan zijn eyewear. Een goed initiatief verdient een beloning. In 2009 krijgt Mycoskie de Award voor Corporate Excellence van het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken.

Toms accessoires en schoenen combineren

Ben je zelf sociaal bewogen en gun je een merk dat goed werk verricht je klandizie? In onze Toms sale zie je nog meer argumenten om voor dit merk te kiezen. Wat dacht je van een uitstekende kwaliteit en verrassende en trendy ontwerpen? Natuurlijk gaat je oog het eerst uit naar die schoenen uit onze Toms sale waarmee het bedrijf zijn eerste grote successen boekte: de klassieke Argentijnse alpargatas? Deze Argentijnse espadrilles hebben een comfortabele zool van canvasvezels en je kunt ze in een groot aantal kleuren en prints bestellen. De perfecte schoenen voor een dagje aan het strand heb je hiermee wel gevonden.

Kijk vervolgens verder en je ziet leuke flats en zeer vrouwelijke sandalen met hak, waarmee je zeker de show steelt als je uitgaat. Combineer ze ook gerust met een zakelijke jurk en geef je werkoutfit een vrolijk en zomers tintje. Als de zon schijnt, laat jij je trendy zonnebril natuurlijk niet liggen. In onze Toms sale vind je klassieke zonnebrillen, geënt op het catseye- of wayfarermodel, maar ook moderne en in het oog springende modellen. Waar zou je zijn zonder een vrouwelijke tas waarmee je outfit pas echt compleet is? Ook daar heeft Toms aan gedacht. Zeg nou zelf, word je niet een beetje verliefd op dit mooie merk?

Meld je aan en begin met profiteren

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk onze ledenvoordelen eens:

  • Een enorm aanbod aan mode en lifestyle producten
  • Hoogwaardige merk- en designer producten uit de nieuwste collecties
  • Sensationele kortingen tot wel 75%*!
  • Winkelen waar en wanneer je maar wilt met de Lounge by Zalando App
  • Laat je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgen

Schrijf je geheel vrijblijvend in en begin met profiteren bij Lounge by Zalando. We verplichten je tot niets, maar probeer maar eens weerstand te bieden aan onze wekelijkse acties en sales. We geven je hoge kortingen op de nieuwe collecties van topmerken. Zo schaf je bij ons met veel voordeel schoenen, kleding en accessoires aan. Onze voorraden zijn wel beperkt en alle acties zijn tijdelijk. Als je snel bent, loop je nooit een buitenkans mis.

Shop mode en home artikelen van de beste merken voordelig in de Lounge by Zalando online outlet!