Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

River Island Outlet

River Island, de ultieme bestemming voor stijlvolle mode en lifestyle. Ontdek onze trendy collectie vol unieke stukken die je laten stralen. Shop nu en laat jezelf zien!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

River Island sale: omarm 'the joy of fashion'

Meld je vrijblijvend en gratis aan voor de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot speciale aanbiedingen van de beste merken!

River Island outlet

Het merk River Island is nauwelijks nog weg te denken uit moderne modestraten. Dit fashionlabel heeft dan ook meer dan 60 jaar ervaring in moderetail. Het begon allemaal met een passie voor mode. De oprichters van River Island wilden 'the joy of fashion' over de wereld verspreiden. Ze zagen die missie als een ode aan de individualiteit van mensen. Iedereen is uniek, en met de juiste mode kun je die uniciteit tot zijn recht laten komen.

Fans van dit merk kunnen dus altijd rekenen op een stralende look voor een avondje uit. Onze River Island sale-collectie bevat trouwens niet alleen de mooiste gelegenheidskleding, maar ook nonchalante denimwear en eigenzinnige bags en schoenen. In de Lounge by Zalando shop je tegen verrassend lage prijzen jouw nieuwe look bij elkaar.

Meld je gratis aan voor de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Verover de wereld met onze River Island sale

De Lounge by Zalando is de ultieme plaats om de meest originele mode van River Island te ontdekken. Je vindt hier talloze producten die door het eigen ontwerpteam van dit label zijn ontworpen. Originele mode met een hartverwarmend design: dat is de kern van alles wat River Island vormgeeft. De collecties die dit merk lanceert, worden wekelijks aangevuld en geupdate. Zo is River Island in staat om haar fans elke keer opnieuw te verrassen.

River Island outlet

Geen wonder dus, dat dit label zich in zestig jaar tijd heeft opgewerkt tot een van de grootsten in de moderetailbranche en een trouwe schare fans heeft verzameld. River Island telt vandaag ruim 350 winkels in onder meer het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Europa, het Midden-Oosten en Azië. Geen tijd om de deur uit te gaan? Meld je dan snel aan voor Lounge by Zalando, en je bestelt deze prachtige mode gewoon online. Bovendien profiteer je van exclusieve kortingen tot wel 75%*.

Wees er snel bij, onze producten zijn alleen tijdelijk en beperkt verkrijgbaar!

Duurzame en verantwoorde fashion in de River Island sale

Kies jij graag voor mode waar niet alleen jij, maar ook anderen een goed gevoel aan overhouden? Ook dan is River Island jouw merk. Het familiebedrijf, opgericht in 1988, heeft altijd het standpunt ingenomen dat zakendoen op de juiste manier moet gebeuren. Dat betekent: eerlijk, betrouwbaar en met respect voor anderen. Het eigen succes hoeft dat van een ander niet in de weg te staan. Tot bloei komen kun je ook samen doen. Om dat concreet handen en voeten te geven verzet het bedrijf zich tegen moderne slavernij.

River Island outlet

Ook besteedt het veel aandacht aan ethisch ondernemen, recycling en het steunen van goede doelen. Kortom: een merk om niet alleen rond je lichaam, maar ook in je hart te dragen. Gelukkig valt er voor iedereen veel te kiezen. De River Island sale-collectie richt zich op dames, heren, jongens en meisjes.

Shop je outfit bij elkaar in de Lounge by Zalando en verspreid een positieve fashion vibe. Ben je nog niet aangemeld bij de Lounge by Zalando online outlet? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan, en krijg toegang tot online outlets en deals van de beste merken!

Bespaar flink op mode en lifestyle artikelen van de beste merken. Meld je nu vrijblijvend en gratis aan!