Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

Ibana Outlet

Ibana, jouw modebestemming voor stijlvolle kleding en een trendy levensstijl. Ontdek onze unieke collectie van chic tot casual, perfect voor elke gelegenheid. Maak vandaag nog een fashion statement met Ibana!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Mooie lusthaves in onze Ibana sale

 Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken!

Ibana sale

Je hebt in je garderobe beslist een aantal kledingstukken hangen waarvan je het effect niet eens hoeft te voorspellen. Je weet gewoon dat ze je geweldig staan en je extra vrouwelijk maken. Je merkt het aan de goedkeurende en bewonderende blikken en aan het gevoel van zelfvertrouwen dat ze je geven. Trek ze aan, bekijk jezelf in de spiegel en als vanzelf ga je nog meer uitstralen dan je al doet. Hou je hiervan? Ken jij het Nederlandse merk Ibana? Zo niet, neem dan zeker een kijkje in onze mooie Ibana sale. Ibana is echt een merk voor jou.

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en bespaar flink op fashion en lifestyle artikelen!

Het verhaal achter Ibana

Je kent vast wel de kreten die je in veel modebladen en recensies ziet. Je garderobe moet een groot aantal musthaves bevatten. Je kunt niet zonder, als je de verhalen moet geloven. Ibana praat over lusthaves. Je moet ze niet alleen hebben, je verlangt er ook naar ze te bezitten.

Ibana sale

Dat is exact wat het Amsterdamse merk Ibana wil bereiken. Door geen enkele concessie te doen op kwaliteit. Door uitsluitend te werken met zeer goede ontwerpers. Door de focus te leggen op draagcomfort én ultieme vrouwelijkheid. Ibana fashion maakt van elke vrouw een ster. Het maakt niet uit onder welke omstandigheden en bij welke gelegenheden je kleding van Ibana draagt. Je kunt niet anders dan positief opvallen. Werp maar eens een blik op de collectie in onze Ibana sale. Heb je jouw lusthaves al gevonden?

Meld je gratis en eenvoudig aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Stijlvol, chic én casual

In onze Ibana sale zul je prachtige broeken, fraaie rokken en vrouwelijk gesneden jasjes zien. Vallen de kleuren niet erg op, zelfs die kleuren die op het eerste gezicht niet flamboyant zijn? Dan is je fantasie goed op weg. Je ziet bij Ibana altijd mogelijkheden tot bijzonder smaakvolle combinaties. Veel kleding uit onze Ibana sale heeft leer als basismateriaal. Ga er maar gerust van uit dat je te maken hebt met leer van de allerhoogste kwaliteit.

Ibana sale

Heb je zin in een casual dag, draag dan mooie jeans en een comfortabel T-shirt. Maak je outfit compleet met een sierlijk gesneden leren jasje van Ibana, het liefst in een opvallende kleur. Met een smaakvolle handtas en een fraaie zonnebril erbij val je op geen enkele gelegenheid buiten de toon. Sterker nog, jij gaat de aandacht trekken.

Sla je slag, want op = op!

Geniet van je lidmaatschap van Lounge by Zalando

Ibana zegt dat ze hun bijzonder vrouwelijke fashion ook graag betaalbaar houden. Als jij echter online hebt gekeken en een lijstje van al je lusthaves hebt gemaakt, dan kan het totaalbedrag nog aanzienlijk zijn. Het is ook zo moeilijk om uit dit prachtige assortiment te kiezen. Word dan zeker lid van Lounge by Zalando.Lid worden kost niets en is geheel vrijblijvend. Je kunt dan wel profiteren van kortingen die kunnen oplopen tot 75%*. Het aanbod is beperkt in tijd en voorraad, maar als je snel kiest, ga je ook echt profiteren. Lounge by Zalando geeft je exclusieve toegang tot een groot aantal lusthaves van veel gerenommeerde merken. Altijd van de huidige of nieuwe collectie, zowel op het gebied van kleding, schoenen als accessoires. Waarom zou je het niet doen?

Krijg toegang tot de mooiste merken met de hoogste kortingen. Meld je nu aan!