Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Vingino Outlet

Vingino, de ultieme stijl voor stoere kids. Ontdek onze trendy collectie met coole jeans, hippe t-shirts en meer. Shop nu en geef je kids de perfecte look!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Vingino sale: love for denim

 Meld je vrijblijvend aan voor de Lounge by Zalando outlet en krijg toegang tot exclusieve fashion sales en kortingen tot wel 75%*! Zo shop je kleding van Vingino in onze Vingino sale voor een fractie van de prijs. Meld je nu aan! 

Vingino sale

©GeorgeRudy

Het Nederlandse merk Vingino is geboren uit liefde voor denim. Sinds de oprichting in 2001 wist het langzaam maar zeker de wereld te veroveren met streetwise jeans en kleding. In onze Vingino sale vind je kinderkleding voor een coole look. Een label dat in minder dan twee decennia de wereld weet te veroveren - wat is het geheim? De crux zit 'm vooral in de combinatie van speciaal geselecteerde denimstoffen en Italiaanse vintage-invloeden. Dit zorgt voor een relaxte uitstraling waar zowel ouders als kids voor vallen.

Een neus voor kwaliteit? Shop Vingino in onze sale!

De Vingino sale-collectie heeft veel te bieden, voor zowel baby's als schoolkids en tieners. Wist je dat het allemaal begon met een jeans uit Napels? De oprichters van Vingino troffen dit exemplaar aan tijdens een reis naar Italië, en raakten gefascineerd door de vintage look. Het duurde niet lang of de eerste jeans van het merk Vingino rolden over de toonbank. Tegenwoordig is de collectie uitgebreid naar jasjes, zonnebrillen en schoenen. In de Vingino sale vind je daarom alles om jouw look compleet te maken.

Vingino sale

©wundervisuals

Het merk staat bekend om zijn kritische inslag. Vingino neemt alleen genoegen met het beste van het beste. De kleding moet er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook nog eens heel lang meegaan. Kleine avonturiers kunnen dus lang plezier hebben van hun Vingino jeans. Ravotten, in bomen klimmen of een partijtje straatvoetbal: in deze stevige kleding is het allemaal geen probleem. Zoek je kleding die niet alleen hip is, maar waar ook in geleefd kan worden? Doe dan je voordeel met onze Vingino sale.

Vingino: de focus op denim

Bij Vingino ligt de focus op denim. De ontwerpers laten zich steeds opnieuw inspireren door de ruige, stoere uitstraling van deze stof. Denim heeft namelijk unieke eigenschappen. Het leeft en beweegt met je mee, vervaagt als je het vaak draagt, en je kunt er de wildste avonturen mee beleven. Een jeans-expert, zo mag dit Nederlandse merk zich dus best noemen.

Bij Lounge by Zalando vind je een uitgebreide collectie die helemaal is toegesneden op de leefwijze van moderne kids en teens. Mooie graphics gaan samen met goede pasvormen, authentieke wassingen en trendy details. Elke jeans van Vingino is uniek. Een kledingstuk met karakter, gemaakt voor jouw kind om zich thuis in te voelen.

Vingino sale

©g-stockstudio

Vingino heeft altijd wel iets nieuws te bieden. Het merk is continu bezig met het aanvullen en updaten en aanvullen van de collectie, zodat het steeds voorop blijft lopen. Alle kleding is trendy, stoer en gemaakt voor eigenzinnige kids die volop avonturen willen beleven.

Ben jij ook fan van Vingino? Neem snel een kijkje in de collectie van Lounge by Zalando en profiteer van kortingen tot wel 75%*. Wil je in het vervolg geen aanbiedingen meer missen, registreer je dan als lid van Lounge by Zalando! Wij houden je dan vrijblijvend op de hoogte van de meest aantrekkelijke acties op het gebied van jouw favoriete merk.

Waar wacht je op? Meld je vrijblijvend en geheel gratis aan bij Lounge by Zalando en shop hoogwaardige merken voor een fractie van de prijs!