Saucony sale bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Sportieve topkwaliteit in onze Saucony sale


Ben je op zoek naar trendy producten van de mooiste merken? Meld je dan vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online outlet en krijg toegang tot speciale aanbiedingen!

Saucony sale

Ben je altijd al sportief geweest of ben je nog niet zo lang geleden begonnen met bewuster en gezonder leven? Hoe meer je sport, hoe meer je behoefte gaat hebben aan goede sportschoenen en sportkleding. Je zult vast wel een voorkeur voor bepaalde merken hebben ontwikkeld. Het ene merk biedt je meer comfort en kwaliteit dan het andere.

Als jij tot nu toe recreatief gesport hebt en nu toe bent aan écht presteren, wordt het verstandig om te kijken naar sportmerken die je bij je prestaties maximaal ondersteunen. Saucony is een merk met een zeer goede reputatie onder hardlopers. In de Saucony sale van Zalando Lounge kun je topkwaliteit aanschaffen met erg veel voordeel.


Meld je eenvoudig en gratis aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres.

Gratis aanmelden


Saucony, een merk voor kenners

Het Amerikaanse merk Saucony zag het levenslicht in 1898. Al heel snel behoorden Saucony schoenen tot de favorieten van atleten die zo goed mogelijk wilden presteren en daarbij veel eisen stelden aan hun sportschoenen. Al vanaf de beginjaren zag Saucony in hoe belangrijk het was om extra aandacht te besteden aan onderzoek en ontwikkeling. Van Saucony schoenen mag je dan ook verwachten dat ze de modernste materialen bevatten en zo zijn geconstrueerd dat ze je voeten maximaal ondersteunen.

Saucony sale

Denk daarbij aan soepele zolen, veerkracht en een bijzonder goede schokdempende werking. Als je Saucony schoenen aantrekt, moet je eigenlijk de indruk krijgen dat je op comfortabele sokken loopt. Zeker als je langere afstanden aflegt, mogen je voeten niet oververhit raken. Als Saucony ergens goed presteert, dan is het wel in het ademende vermogen van hun sportschoenen.


Sla je slag, onze artikelen zijn alleen tijdelijk beschikbaar!

Gratis aanmelden


Verschillende modellen, diverse mogelijkheden

In onze Saucony sale zul je verschillende modellen vinden, maar weet je dan wel welke schoenen voor jou geschikt zijn? Saucony hanteert al vele jaren een onderverdeling naar activiteit voor zijn schoenen. Zo bieden ze schoenen speciaal voor hoge snelheid, voor lange afstanden, gespecialiseerde wandelschoenen en schoenen die gemaakt zijn om door de vrije natuur te rennen. Daarbij is het ook van belang dat jij rekening houdt met jouw manier van lopen.

Saucony sale

Veel mensen hebben de neiging om hun voeten ofwel naar binnen, ofwel naar buiten af te rollen tijdens het lopen. Dit zogenaamde proneren moet je zoveel mogelijk tegengaan. Je gaat het anders echt merken aan je gewrichten, vooral als je lange afstanden aflegt. Hoe jouw manier van lopen ook is, in onze Saucony sale vind je altijd wel een paar dat ervoor zorgt dat je dit comfortabel en verantwoord kunt blijven doen.

Loop je graag over oneffen grond, kijk dan vooral naar Saucony schoenen met Everun-schokdemping. Raken je voeten snel verhit en zweterig, dan ga je veel plezier hebben van Saucony schoenen uit de Freedom ISO-collectie.


Krijg toegang tot speciale dagelijkse aanbiedingen en bespaar flink!

Gratis aanmelden


Geniet van de voordelen van Zalando Lounge

Als je wilt profiteren van alle voordelen van Zalando Lounge, hoef je alleen maar vrijblijvend lid te worden. Je krijgt dan zonder kosten en zonder enige verplichting toegang tot wekelijkse aanbiedingen, sales en kortingsacties van verschillende topmerken. Je kunt flink besparen op de normale winkelprijs.

Onze acties zijn wel altijd tijdgebonden en kennen een beperkte voorraad. Als jij met extra voordeel wilt kiezen uit het actuele aanbod van jouw favoriete merken, schrijf je dan in en download onze handige Zalando Lounge apps voor je iPhone of Android smartphone. Bekijk regelmatig ons aanbod en beslis snel. Je gaat beslist veel geld besparen.


Meld je nu gratis en vrijblijvend aan en shop kleding en lifestyle artikelen voordelig!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.