Reebok Sale bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Sportieve prestaties en een actieve look met onze Reebok sale


Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken. Zo je flink op (sport)kleding en lifestyle artikelen!

 Gratis aanmelden

Hou jij van een gezonde levensstijl? Let je op je voeding en is sporten en actief bezig zijn voor jouw dagelijkse kost? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om kwalitatief écht goede sportschoenen te dragen. Alleen in schoenen die je maximaal ondersteunen en in kleding die je veel bewegingsvrijheid geeft, ben jij in staat topprestaties neer te zetten. Natuurlijk trek je ook graag sportschoenen en sportieve outfits aan in je vrije tijd. Je voelt je vrij en straalt een gezonde activiteit uit, die je aantrekkelijk maakt.

Als je vrijblijvend lid wordt van Zalando Lounge kun je met veel voordeel shoppen tijdens onze Reebok sale. Want Reebok, dat moet echt een merk zijn dat jou aanspreekt.


 Gratis aanmelden


Reebok, een merk voor echte winnaars

Je bent beslist niet de enige. Officieel werd het Britse merk Reebok opgericht in 1958, maar oprichters Joe en Jeff Foster hadden in de decennia daarvoor al een grote naam opgebouwd. Zij waren een van de eersten die echt goede schoenen voor Olympische atleten ontwierpen en vooral na de Olympische Spelen van 1924 bleken hun ontwerpen revolutionair en geliefd. Zij waren ook de eersten die sportschoenen met spikes op de markt brachten. De wereld van de atletiek is sindsdien nooit meer dezelfde geweest.

Reebok heeft in de jaren daarna niet stilgezeten. De productontwikkelaars van Reebok zijn altijd op zoek naar de toepassingsmogelijkheden van nieuwe materialen en verrichten veel onderzoek op het gebied van bewegingsleer en sportfysiologie. Dit alles resulteert in sportschoenen die optimaal ondersteuning geven bij veel diverse sporten, licht van gewicht zijn en geleverd worden met veerkrachtige en slijtvaste zolen.

Het is niet voor niets dat sporticonen als Ryan Giggs van Manchester United en tennislegende Venus Williams voor Reebok hebben gekozen. En ook de wereldberoemde Shaquille O’Neal gebruikte Reebok om zijn legendarische slamdunks te maken.

Gemakkelijk combineren met Reebok

In onze Reebok sale zie je niet alleen typische sportschoenen, maar ook sportieve stappers met een nette look, die je gemakkelijk kunt combineren met een casual chique outfit. Ook vind je halters, joggingbroeken, T-shirts en andere sportkleding. Je hebt de keuze uit basale en ingetogen kleuren, maar ook voor sportoutfits die onmiddellijk de aandacht op je vestigen.

Wist je trouwens dat je Reebok tights ook heel goed kunt dragen als je aan yoga doet? De rekbaarheid van de stof en de goede pasvorm laat je lichaam helemaal vrij en zit je nergens in de weg. Je spieren blijven warm en omdat de stof goed ademt krijg je nooit een oververhit en broeierig gevoel.

De voordelen van Zalando Lounge

Kwalitatief goede sportschoenen en sportkleding mogen wat kosten. Als je er een actieve levensstijl op nahoudt, is dat je investering zeker waard. Echter, als je geheel vrijblijvend lid wordt van Zalando Lounge, shop je in onze Reebok sale met kortingen die wel kunnen oplopen tot 75%.

Kies je Reebok outfit uit de nieuwste collectie en gun je bijzonder veel voordeel. De voorraad is echter wel beperkt, dus het is verstandig om Zalando Lounge goed in de gaten te houden. Alleen leden hebben toegang tot de bijzonder scherp geprijsde mode-items in onze Reebok sale. Schrijf je gratis en vrijblijvend in, download de Zalando Lounge app en maak van shoppen een sportief en voordelig feest.


Meld je gratis en eenvoudig aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

 Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.