Vagabond sale bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Loop warm voor onze Vagabond sale


Laarzen, sneakers en hakken, maak je outift helemaal af met de schoenen van Vagabond. Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken. Zo bespaar je flink op mode en lifestyle artikelen. 

vagabond sale

Ben jij iemand die hoge eisen stelt aan schoenen en altijd op zoek is naar nieuwe trendy modellen waarbij draagcomfort en combinatiemogelijkheden hand in hand gaan? Als je ook nog de kwaliteit van écht handwerk op waarde weet te schatten, dan zou het Zweedse merk Vagabond wel eens iets voor jou kunnen zijn. Deze eigenwijze fabrikant brengt elk seizoen een nieuwe en verrassende collectie uit waarbij draagcomfort en kwaliteit voorop staat.

Zowel mannen als vrouwen sluiten Vagabond steeds meer in hun hart. Nu heb je de kans om je Vagabond schoenen extra voordelig aan te schaffen. Je hoeft alleen maar lid te worden van Zalando Lounge om te kunnen profiteren van onze Vagabond sale.


Ontdek Zalando Lounge en bespaar flink op producten van exclusieve merken!

Ontdek Zalando Lounge


Zweeds design en handwerk

Vagabond werd in 1973 opgericht in het Zweedse Varberg. Van oudsher staat Zweeds en Scandinavisch design bekend om zijn bedrieglijk eenvoudige uiterlijk en zijn sterke focus op kwaliteit en functionaliteit. Dit zie je ook beslist terug in Vagabond schoenen. Op het eerste gezicht lijkt de vormgeving eenvoudig, totdat je echt gaat letten op de details. Dan zie je de duidelijke sporen van een bijzonder goede afwerking en de kleine smaakvolle stijlelementjes waardoor je Vagabond schoenen nog meer gaat waarderen.

vagabond sale

Vagabond schoenen worden in Zweden met de hand gemaakt en vallen op door hun zeer goede pasvorm en draagcomfort. Ben jij op zoek naar schoenen waarmee je jouw voeten echt kunt verwennen? In onze Vagabond sale heb je een zeer ruime keuze.


Meld je vrijblijvend en gratis aan bij Zalando Lounge met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Gratis aanmelden


Veel combinatiemogelijkheden met Vagabond

Vagabond is niet alleen een leverancier van topkwaliteit, maar neemt ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ze hebben grote stappen gemaakt op het gebied van recycling van schoenen en leveren zo een belangrijke bijdrage aan een duurzame en milieuvriendelijke wereld. Waar ze materialen kunnen hergebruiken, zullen ze het ook doen. Weet jij al hoe je jouw Vagabond schoenen wilt combineren?

vagabond sale

Vagabond sneakers zijn ideaal om mee te sporten, maar staan ook erg goed onder casual jeans. Hun muiltjes in opvallende kleurstellingen zitten niet alleen erg comfortabel, maar zullen ook op een positieve manier opvallen. Vagabond high heel sandalen combineren prachtig met een zomerse jurk of frivool rokje. Wat is er nou comfortabeler dan sandalen met plateauzolen als je een dag even helemaal niets hoeft?

Heren die op zoek zijn naar nette schoenen met het loopcomfort van sneakers, zullen Vagabond beslist kunnen waarderen. Wat wil jij hebben uit onze Vagabond sale?


Wees er snel bij, onze aanbiedingen zijn alleen exclusief en tijdelijk verkrijgbaar!

Gratis aanmelden


Veel geld besparen als lid van Zalando Lounge

Zalando Lounge is online shopping club met een exclusief karakter. Betekent dit dat je lidmaatschap je geld kost en je tot afname verplicht bent? Geenszins! Je kunt gewoon lid worden met een paar muisklikken. Daarna heb je toegang tot een exclusief aanbod voor leden op het gebied van schoenen, kleding en accessoires. Zalando Lounge heeft elke week verschillende sales en kortingsacties op het actuele aanbod van topmerken. Echter, de voorraad is wel beperkt en elke actie is tijdgebonden. Het is dus handig als je regelmatig checkt en snel kunt beslissen.

Profiteer van kortingen die kunnen oplopen tot 70% van de gangbare winkelprijs. Download onze Zalando Lounge apps voor iOS of Android en zoek je favoriete acties. Bestel jouw fashion met veel extra korting en bespaar zo concreet vele euro’s.


Meld je nu aan en krijg toegang tot de laatste aanbiedingen!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.