Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

Ray-Ban Outlet

Ray Ban. Stijlvolle zonnebrillen die je look naar een hoger niveau tillen. Van de iconische Aviator tot de tijdloze Wayfarer, ontdek vandaag nog jouw perfecte paar.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(89)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Tijdloze optische kwaliteit in onze Ray-ban sale

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot dagelijkse aanbiedingen van exclusieve merken, zoals onze Ray-ban sale. Bespaar flink op mode en lifestyle artikelen!

rayban_outlet_2_CM

Als de zon je elke dag wakker maakt en de lucht nauwelijks wolken vertoont, wil je dan niet de hele dag buiten zijn? We lijken wel helemaal tot leven te komen als de zon schijnt. Terrasjes zijn dichtbevolkt, het strand lokt iedereen aan en het dak van je convertible mag weer open. De zon heeft alleen een paar kleine nadeeltjes. Je moet je huid goed beschermen tegen zonnebrand, maar je moet ook je ogen beschermen tegen een overmaat aan zonlicht. Met een goede zonnebril geef je je ogen rust, bij alles wat je buiten doet.

Er is bijna geen bekender merk zonnebrillen dan het Amerikaanse Ray-ban. Als je nu vrijblijvend  en gratis aanmeldt bij Lounge by Zalando, schaf je jouw nieuwe Ray-ban met heel veel voordeel aan in onze speciale Ray-ban sale.

Meld je eenvoudig en gratis aan met je Zalando Logingegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Ray-ban, de perfecte bescherming voor je ogen

Tijdens de Tweede Wereldoorlog hadden Amerikaanse piloten behoefte aan goede bescherming voor hun ogen tijdens vluchten op grote hoogte. De Amerikaanse firma Bausch & Lomb, een grootheid in de wereld van de optiek, kwam met een antwoord dat inmiddels wereldfaam heeft gekregen. De eerste Ray-ban Aviator zonnebril was geboren. Ray-ban zonnebrillen filteren niet alleen een overmaat aan zonlicht weg. Ze zijn ook zeer effectief in het wegfilteren van gepolariseerd licht, dat je normaal aan bijzonder hinderlijke schitteringen herkent.

Na de oorlog bracht Ray-ban meer modellen uit, die vooral door Hollywood-sterren als James Dean en Marlon Brando wereldberoemd werden. Je zult ongetwijfeld wel eens van de Ray-ban Wayfarer hebben gehoord. Dit model werd populair in de jaren vijftig en wordt nog steeds in moderne uitvoeringen op de markt gebracht.

Wat een Ray-ban zo bijzonder maakt is de optische kwaliteit van de glazen. Ze moeten niet alleen perfect beschermen tegen zonlicht, maar ook zo gemaakt zijn dat je ogen totaal geen vermoeidheidsverschijnselen ervaren. Als je een uur met een Ray-ban achter het stuur zit en je vergelijkt het met een goedkope zonnebril uit een marktkraampje, voel je de enorme verschillen zelf.

rayban_outlet_3_CM

Smaakvolle combinaties met Ray-ban zonnebrillen

De kwaliteit van Ray-ban brillen uit onze Ray-ban sale staat buiten kijf. Als je een nieuwe Ray-ban zonnebril zoekt die echt bij je gezicht past, hou dan een paar eenvoudige basisregels in de gaten. Je weet zelf wel dat niet elk model bril je even goed staat.

Ovale brillen passen over het algemeen goed bij ronde en ovaal gevormde gelaatstrekken. Rechthoekige Ray-ban brillen passen hier ook goed bij en geven je een uitdrukking die velen omschrijven als professioneel en competent. Is je gezicht erg rond, vermijd dan ronde monturen. Wat bij veel vrouwen mooi staat is het iconische cats eye model, dat ook door Ray-ban erg geliefd is gemaakt.

Wil je een zonnebril die goed staat bij je haarkleur, let dan vooral op Ray-ban brillen met gekleurde glazen. Bruingetinte glazen staan erg goed bij blond haar en verschillende bruintinten. Ben jij een zogenaamde 'ginger'? Groengetinte glazen passen vaak perfect bij jouw mooie rode haren.

Bespaar flink op mode en lifestyle artikelen van hoogwaardige merken! 

Lounge by Zalando voor vrijblijvend voordeel

Als je geheel vrijblijvend en gratis aanmeldt bij Lounge by Zalando, dan krijg je toegang online designer outlets en deals. Elke week hebben we wel een aanbieding van topmerken op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Omdat we goede relaties met topmerken zoals Ray-ban onderhouden, profiteer je in onze Ray-ban sale van kortingen tot wel 75%*. De voorraad is wel beperkt, dus wees er snel bij en shop bij Lounge by Zalando met veel voordeel.

Meld je nu aan en profiteer van spannende en trendy aanbiedingen in onze online outlet!