NYDJ Sale bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Vind je perfecte fit in onze NYDJ sale


Meld je gratis en vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken!

%C2%A9Sanneberg2 1024x6751 1024x675 NYDJ Sale bij Zalando Lounge

Ben jij tevreden over je figuur en je lichaamsomvang? Laten we eerlijk zijn, iedereen heeft wel een aantal puntjes die misschien iets beter of mooier kunnen. Zeker als je een pondje te veel of juist te weinig hebt, kan shoppen naar passende kleding wel eens frustraties oproepen.

Mannen hoor je dan klagen dat ze niet meer het figuur hebben van een 21-jarige kantoormedewerker zonder spieren of spek. Vrouwen verzuchten dat ze niet meer het figuur en de contouren hebben die ze voor lief namen op hun 18de levensjaar. Zeker na een zwangerschap kunnen je lichaamsproporties flink veranderen. Ben jij op zoek naar een merk dat een aanbod heeft voor alle mogelijke lichaamsvormen? Dan zou je echt eens in onze NYDJ sale moeten kijken.


Meld je eenvoudig aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres.

Ontdek Zalando Lounge


 Het verhaal achter NYDJ

NYDJ is een Amerikaans merk. Op het eerste gezicht zou je kunnen denken dat de ‘NY’ uit de naam op New York slaat, maar niets is minder waar. NYDJ staat voor ‘Not Your Daughter’s Jeans’. Een hele eerlijke slogan. Er komt een tijd dat we gewoon niet meer passen in de jeans die onze dochters dragen of waar wij de voorkeur aan gaven toen we haar leeftijd hadden.

%C2%A9CoffeeandMilk 36 683x1024 NYDJ Sale bij Zalando Lounge

Dit simpele feit bracht de ontwerpers van NYDJ ertoe om voor elk lichaamstype passende jeans te ontwerpen. En niet zomaar jeans, maar jeans die vrouwelijkheid accentueren en perfect afkleden. Als jij jeans van dit merk vindt in onze NYDJ sale die ontworpen zijn voor jouw contouren, dan ga je er gegarandeerd vrouwelijk en sexy uitzien. Je merkt het aan de positieve blikken en aan het zelfvertrouwen dat ze je geven.


Bespaar flink op kleding en lifestyle artikelen van de mooiste merken!

Ontdek Zalando Lounge


 Smaakvol en vrouwelijk combineren

Het geheim achter het succes van NYDJ is hun eigen Lift Tuck-technologie. Hierdoor gaat je buik platter lijken en worden je rondingen geflatteerd. Het lijkt erop dat je zelfs een maatje of twee kleiner draagt dan normaal. Het is niet alleen de vormgeving van NYDJ jeans die dit veroorzaakt, maar ook zeker de kwaliteit van de gebruikte stoffen. Of je nou atletisch of volslank gebouwd bent, in jeans van NYDJ ben je in de eerste plaats een zeer aantrekkelijke vrouw die op een positieve manier gaat opvallen.

%C2%A9MaxFrost 4 NYDJ Sale bij Zalando Lounge

In onze NYDJ salevind je uiteraard uiteenlopende jeans, maar ook T-shirts, truitjes en blouses van dit mooie Amerikaanse merk. Als jij de NYDJ fashion hebt gevonden die écht bij jouw figuur past, zal het snel tot je favoriete kleding gaan behoren. Het is dan een koud kunstje om telkens nieuwe casual, casual chique of formele combinatiemogelijkheden te ontdekken.


Wees er snel bij, op = op!

Ontdek Zalando Lounge


 Veel voordeel als lid van Zalando Lounge

Ben je nog geen lid van Zalando Lounge? Wist je dat je lidmaatschap niets kost en dat je ook niet verplicht bent tot afname? Schrijf je in en je kunt meteen beginnen met profiteren. Elke week hebben we diverse acties en sales, met beperkte looptijd en gelimiteerde voorraden. Dit komt door onze zeer goede relaties met fabrikanten en leveranciers van topmerken.

Elke week krijg je prachtige aanbiedingen op het gebied van kleding, woonaccessoires, schoenen en accessoires zoals sieraden, tassen en horloges. De kortingspercentages die wij je aanbieden, kunnen wel oplopen tot 75% van de normale winkelprijs. Dat is wel erg veel voordeel en exclusief voor onze leden. Mogen we jou binnenkort als lid verwelkomen?


Meld je geheel gratis en vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online outlet en bekijk onze dagelijks wisselende sales!

Ontdek Zalando Lounge

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.