Antony Morato Sale

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Italiaanse klasse? Je vindt het in de Antony Morato sale!


Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van topmerken. Zo bespaar je tot wel 75%*!

Antony Morato Sale
©SanneBerg

Als het om mode gaat staat Italië al van oudsher bekend als de plaats waar het gebeurt. Van Milaan tot Rome en Florence: het straatbeeld weerspiegelt een unieke flair die velen hebben geprobeerd te evenaren. En dat niet alleen: Italië is ook het land waar oude ambachtelijke tradities en nieuwe innovaties zich met elkaar verbinden. Dit vertaalt zich naar kwalitatief hoogwaardige ontwerpen. Heb jij ook een passie voor Italian Design? Neem dan eens een kijkje in onze Antony Morato sale. Hier vind je karaktervolle street- en urbanwear. Met liefde ontworpen in Italië en gemaakt om door jou te worden gedragen.


 Gratis aanmelden


Merk in de schijnwerpers: Antony Morato

Het modemerk Antony Morato werd opgericht in het Napels van 2007 door de drie broers Caldarelli. Lello Caldarelli is zowel creative director als uitvoerend directeur

van het bedrijf. Het label bestond nog maar vijf jaar toen de broers besloten om hun vleugels uit te slaan naar de internationale markt. De kleding van Antony Morato vond zijn weg naar ruim 50 landen, waar de designs vrijwel direct in de smaak vielen.

Antony Morato Sale
©SanneBerg

Trendy en comfortabele kleding in de Antony Morato sale

Wat je beslist zal opvallen als je een kijkje neemt in de Antony Morato sale, is de focus op jeans. Antony Morato jeans hebben een doorleefde look en zijn gemaakt om in te leven. De collectie shirts, sweaters en jacks kan naar hartenlust met deze basics worden gecombineerd. Hoewel de kleding een duidelijke casual look uistraalt, kun je de items van Antony Morato ook prima bij een klassieke of business outfit dragen.

Antony Morato Sale
©PeopleImages

Combineer bijvoorbeeld eens een nette Antony Morato jeans met een T-shirt en een stijlvolle blazer. Een paar versgepoetste Italiaanse schoenen erbij en voilà het resultaat: een smart business look! Mocht je zin hebben om na je werk neer te strijken bij je favoriete Italiaanse restaurant, dan drapeer je het jasje quasi nonchalant over je stoel en ben je in no time klaar voor een relaxte avond.

Profiteer nu van onze Antony Morato sale

Wat maakt Antony Morato nu precies zo bijzonder? Het is vooral de combinatie van relaxte casualty en Italiaanse elegantie. Dat de Nederlandse man zich niet graag in een corporate business suit laat proppen, wisten we natuurlijk al lang. De Antony Morato sale biedt gelukkig een prettig alternatief. De kleding is casual genoeg om naadloos in het Nederlandse straatbeeld te passen, en comfortabel genoeg voor ons grillige klimaat.

Antony Morato Sale
©South_agency

Toch kun je er eindeloos mee variëren en met een beetje fantasie zelfs je eigen smart business look creëren. Met Antony Marato maak je het net zo netjes, doorleefd of urban als je zelf wilt. Het bijzondere schuilt vooral in de vormgeving en de details. Opvallende ritsjes, een niet alledaagse kleurkeuze of een dito design: dit is wat Antony Morato die onweerstaanbare charme geeft. Meld je gratis en vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en je profiteert het hele jaar door van onze mooiste aanbiedingen. De volgende zet is aan jou. Ga jij voor gewaagde contrasten of voor een subtiele elegantie?


Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot o.a. onze Antony Morato sale. Wees er snel bij en shop kleding, accessoires en lifestyle artikelen voor een fractie van de prijs. 

 Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.