Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Liu Jo Outlet

Liu Jo, stijlvolle mode en lifestyle. Ontdek de nieuwste trends en tijdloze stukken. Van elegante jurken tot trendy accessoires. Vind jouw perfecte look vandaag nog!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(86)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Liu Jo sale: draag voor een spotprijs fantastische Italiaanse mode

Meld je vrijblijvend en gratis aan bij Lounge by Zalando en ontdek onze speciale aanbiedingen van echte topmerken. Zo shop je kleding in onze Liu Jo voor een fractie van de prijs! 

LIU JO outlet 1 CM

Trendy schoenen, hippe tassen, stijlvolle accessoires en een kledingcollectie vol met absolute must-haves: welkom in de wereld van het modemerk Liu Jo. Dit Italiaanse label laat je in allerlei outfits op en top vrouwelijk zijn. Zelfs als je voor een stoere jeans in destroyed style kiest, spat de Italiaanse flair er vanaf.

De Liu Jo sale in de Lounge by Zalando is dan ook de plek waar je als fashionista geen genoeg van kunt krijgen. De mooiste items van dit label worden hier namelijk met megakortingen aangeboden. En als je nu denkt dat je hier alleen maar de afdankertjes van Liu Jo treft, dan heb je het mis. In de Lounge by Zalando vind je namelijk alleen actuele mode. Bovendien gaat het om een gelimiteerd aanbod. Voor een zacht prijsje koop je dus echt iets unieks van Liu Jo.

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

De geboorte van een wereldmerk

Liu Jo werd in 1995 opgericht door de Italiaanse broers Marco en Vannis Marchi in Carpi. In het begin richtten de ondernemers zich alleen op kleding, maar later kwam een complete look in het vizier. Sinds 2000 maakt het modemerk bijvoorbeeld ook accessoires, underwear en strandkleding. In 2008 werd daar ook de exclusieve schoenenlijn Liu Jo Shoes aan toegevoegd. Liu Jo was nu helemaal klaar om de wereld te veroveren.

LIU JO outlet 2 CM

Inmiddels is de mode van Liu Jo in bijna elk continent te vinden en heeft het merk 650 mensen in dienst. De groei van het label is natuurlijk te danken aan de herkenbare en vrouwelijke mode. Maar het succes van Liu Jo is ook te danken aan Kate Moss en Dree Hemingway. Deze twee stijliconen zijn verschillende keren het boegbeeld van Liu Jo geweest. Wil je zelf ook bij de wereld van deze beroemde fashionista's horen? Zorg dan dat je de nieuwste items kunt scoren in de Liu Jo sale. Zo zie je er voor een prikkie uit als een ster.

Wees er snel bij, onze deals zijn alleen tijdelijk en beperkt verkrijgbaar!

Ontdek gedurfde mode in de Liu Jo sale van Lounge by Zalando

Met de mode van Liu Jo kun je er op ieder moment en voor iedere gelegenheid er op je best uitzien. In de collecties van dit Italiaanse label tref je bijvoorbeeld karakteristieke items aan als een roze plooirok, een knalrode donsjas of een jeansrok met kant. Voor het dragen van Liu Jo is een beetje lef dus best handig. Ben je niet in zo'n stoere mood? Een sportieve longsleeve en een fijne jeansbroek heeft het label ook. Aan de goede pasvorm en kleine bijzondere details herken je toch direct dat het om een item uit de collectie van Liu Jo gaat.

Heb je zin gekregen om je garderobe te boosten met Italiaanse flair uit de Liu Jo sale? Meld je dan snel aan bij Lounge by Zalando en profiteer van fabelachtige kortingen. Een lidmaatschap is gratis, dus doe het direct en mis vanaf nu geen enkele aanbieding meer!

Meld je vrijblijvend aan en krijg toegang tot exclusieve acties. Bespaar tot wel 75%* op kleding, accessoires, schoenen en lifestyle artikelen.