Online Outlet

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Dé online outlet


Meld je vrijblijvend aan voor de Zalando Lounge online outlet en krijg toegang tot hoogwaardige merken, dagelijkse fashion sales en kortingen tot wel 75%*!  Volg onze spannende driedaagse sales en shop mode-, lifestyle- en sportartikelen voor een fractie van de prijs. Meld je nu aan!

%C2%A9SanneBerg 21 1024x682 Online Outlet
Met het begrip ‘outlet’ wordt een bijzondere vorm van detailhandel bedoeld waarbij verschillende merken en designers hun producten op een gemeenschappelijke verkoopplek aanbieden tegen zeer gunstige prijzen. Outlet-centers bevinden zich meestal buiten de stad en vereisen een lange reis van de klant.

Zalando Lounge maakt een moderne live shopping ervaring mogelijk, zodat de vaak lange tocht naar het outlet center je bespaart blijft en je toch schitterende producten van hoogwaardige merken en designers tegen lage prijzen kan kopen. Daarbij wordt je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgd. Lees snel verder en meld je direct eenvoudig en snel aan en word lid van onze exclusieve online outlet. Je zult er geen spijt van hebben!


Gratis aanmelden


ACTUELE TRENDS EN TOPMERKEN

Als exclusieve shopping club vindt Zalando Lounge de outlet opnieuw uit. Anders dan bij de bekende fabrieksverkopen of outlets, bieden we onze leden geen oude modellen of producten aan uit het vorige seizoen. De leden vinden in onze merkenoutlet alleen actuele trend en lifestyle producten van gevestigde merken.

%C2%A9SanneBerg 26 682x1024 Online Outlet
Hier houdt het nog niet op met de voordelen. Andere outlets hebben een vast assortiment aan producten. Onze shopping club kent daar echter geen grenzen en biedt naast kleding, schoenen en accessoires ook meubels, woonaccessoires elektronica aan. Voor jong en oud, man en vrouw, voor casual of business looks. De Zalando online outlet biedt alles wat je hartje begeert:

  • Accessoires: van prachtige oorbellen tot exclusieve herenhorloges
  • Kleding: van schitterende avondjurken tot coole zwemshorts
  • Schoenen: van trendy pumps tot innovatieve sneakers
  • Meubels en woonaccessoires: van stijlvolle fotolijstjes tot praktische bijzettafeltjes
  • En nog veel meer!

Gratis aanmelden


HOGE KWALITEIT, LAGE PRIJZEN

Het Zalando Lounge team is dagelijks in actie om haar leden door middel van de goede samenwerking met talloze gevestigde labels de nieuwste trends en mode tegen lage prijzen aan te bieden. In onze online shop vind je designerkleding, schoenen, sieraden, woonaccessoires en high-tech gadgets met korting tot wel 75% t.o.v. de originele prijs.

%C2%A9SanneBerg 4 1024x682 Online Outlet
Het enige wat je hoeft de doen is je registreren met je naam en e-mailadres, social media account of met je Zalando inloggegevens. Het lidmaatschap is geheel gratis en vrijblijvend. Een eigenlijk gezellig dagje winkelen stressvol door overvolle outlet-centers? Een lange reis maken en dan niets passends kunnen vinden? Maakt het jezelf makkelijk en shop bij Zalando Lounge!


Meld je vrijblijvend en makkelijk aan voor onze online outlet en shop mode en lifestyle artikelen met kortingen tot wel 75%*! 

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.