Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Only Outlet

Only. Mode voor de zelfverzekerde vrouw. Ontdek onze trendy collectie met stijlvolle kleding, accessoires en schoenen. Van casual chic tot feestelijk, bij Only vind je altijd de perfecte outfit. Laat je inspireren en straal in onze must-have fashion.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(98)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Veel voordeel met ONLY Sale

Welkom bij Lounge by Zalando, de online outlet waar je dagelijks nieuwe deals kunt vinden van topmerken, zoals Only. Only is een bekend merk dat zich richt op modebewuste vrouwen en biedt een breed scala aan trendy kledingstukken en accessoires. Bij Lounge by Zalando vind je de nieuwste collecties van Only met kortingen tot maar liefst -75%*. Als lid van onze outlet heb je toegang tot exclusieve live campagnes die regelmatig worden geüpdatet met nieuwe aanbiedingen. Meld je gratis aan en ontdek de laatste trends op het gebied van damesmode en begin vandaag nog met besparen op jouw favoriete merken.

only_outlet_2_CM

Het merk Only is onderdeel van het Deense familiebedrijf Bestseller dat in 1975 werd opgericht. Het merk is volledig gericht op jonge vrouwen die een passie hebben voor mode. De kledingcollectie loopt uiteen van blouses en vesten tot broeken en jurken. Only heeft wereldwijd voornamelijk veel naamsbekendheid gekregen dankzij de modieuze jeans van topkwaliteit.

 WEES JEZELF MET EEN ONLY JURK

Ben jij een tikkeltje eigenwijs en ben je af en toe in de stemming om lekker tegen de stroom in te gaan? Dan kun je je hart zeker ophalen aan de collectie ONLY jurken. Wat dacht je van een stoere leren jurk voor de nodige dosis attitude? Of ga je juist voor een jersey jurkje met bloemetjesmotief om je onschuld uit te buiten? Met een ONLY jurk laat je altijd een krachtige indruk achter, of het nu op de werkvloer is, in je vrije tijd of tijdens het stappen!

 

only_outlet_3_CM

 Mode voor zelfbewuste vrouwen

Je bent jong, ambitieus en je weet wat je wilt. Wie niet bang is om dit uit te dragen met haar mode past helemaal bij het modemerk Only. Je maakt een krachtige indruk met mode die jouw persoonlijkheid benadrukt. Denk bijvoorbeeld aan een asymmetrische jumpsuit met één ontblote schouder, een stoere pantalon van imitatieleer of een lange parka

De eigenwijze mode van Only leent zich heel goed voor originele combinaties. Laat je eigen gevoel voor mode spreken door een unieke outfit samen te stellen. Only is één van de succesvolste merken van Europa op het gebied van jeans. Ben je dus op zoek naar de meest trendy jeans voor een casual look? Grijp dan je kans tijdens de Only Sale voor bijvoorbeeld modieuze skinny jeans of spijkerbroeken met een baggy pasvorm. Je maakt je outfit eenvoudig compleet met casual T-shirts, chique blouses of trendy cardigans.

Only en andere trendy modelabels

Bij Zalando vind je elke dag weer exclusieve aanbiedingen voor Lounge by Zalando leden. De kortingen hebben altijd betrekking op kleding uit huidige collecties. Naast de Only Sale komen er talloze andere modemerken voorbij zodat je nooit zonder de laatste mode hoeft te leven.

Zorg dat je voortaan geen enkele aanbieding meer mist en word lid van Lounge by Zalando. Je profiteert direct van de volgende voordelen:

  • Dagelijks wisselende aanbiedingen met kortingen tot wel 75%*
  • Kwaliteitsmode uit de laatste collecties
  • Online winkelen op het moment en op de plek waar jij wilt
  • Je bestelling wordt thuisbezorgd

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van topmerken. Zo bespaar je tot wel 75%* in onze Only sale!