Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Marc Cain Outlet

Marc Cain, jouw stijlvolle metgezel. Shop nu en maak een statement met onze trendy collectie!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Ontdek stijl en klasse in onze Marc Cain sale

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

marccain outlet 2 CM

Open de deuren van je garderobe en kijk eens goed om je heen. Heb je nog plek voor mode die jou als vrouw helemaal laat stralen en je het gevoel geeft geliefd te zijn? We weten het antwoord wel. Je creativiteit en je praktische inzicht zorgen er wel voor dat je een buitenkans niet laat lopen. Meld je dan vooral vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando. In onze Marc Cain sale zul je mode vinden om verliefd op te worden. Ken je dit geraffineerde Duitse merk nog niet? Dan wordt het echt tijd voor een nadere kennismaking. Geloof ons, je gaat er een favoriet merk bij krijgen.

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Marc Cain, een Duits succesverhaal

Het verhaal van Marc Cain begint in 1973 in het mooie Noord-Italiaanse Carpi. Helmut Schlotterer, een jonge Duitse ondernemer en ontwerper leert een Canadees, Marc Cain kennen die al snel een goede vriend wordt. In Carpi hakt Schlotterer de knoop door en begint een eigen modefirma, gericht op vrouwen. Hij geeft de firma de naam van zijn goede vriend en een Duits succesverhaal is geboren. De eerste jaren concentreert Marc Cain zich op gebreide kleding waar hij hoge eisen aan stelt. Marc Cain truien en pullovers mogen uitsluitend van de beste weefsels gebreid zijn en zo moeten zo comfortabel mogelijk dragen.

Later geeft hij toe dat hij met zijn Marc Cain collectie eigenlijk een liefdesverklaring aan de vrouw brengt. Elke vrouw, jong of oud, moet zich in Marc Cain kleding geliefd en speciaal voelen. Inmiddels verhuist Schlotterer naar Duitsland en breidt de Marc Cain collectie zich uit tot een totaalassortiment voor de moderne vrouw die graag smaakvol, maar ook vrolijk gekleed gaat.

De elegante hoofdlijn Marc Cain Collections krijgt gezelschap van Marc Cain Sports en sinds enkele jaren kun je in de Marc Cain Bags & Shoes collectie ook kiezen uit de mooiste tassen en bijzonder vrouwelijk ogende schoenen. Ga je het liefst voor een tijdloze look, dan kijk je in onze Marc Cain sale naar mode-items uit de Marc Cain Essentials collectie.

marccain outlet 3 CM

Bespaar flink op mode en home items! Wees er snel bij, deals zijn alleen tijdelijk beschikbaar. 

Maak de mooiste combinaties met Marc Cain fashion

Kijk eens in het aanbod van onze Marc Cain sale. Het kan niet anders, je raakt onmiddellijk geïnspireerd. Je ziet hoe mooi Marc Cain blouses, pantalons en jurken gesneden zijn. De prachtige kleurencombinaties met verrassende contrasten springen in het oog en als je de feestelijke dessins van zijn avondmode ziet, krijg je meteen zin om tot in de kleine uurtjes uit te gaan.

Zou een kleurrijke blouse van Marc Cain niet geweldig staan op je oude en vertrouwde jeans waar je al zo lang aan gehecht bent? Je vrijetijdsoutfit lijkt wel een nieuw leven te krijgen en zo voel je het ook. Helmut Schlotterer zei het zo mooi toen een modejournalist hem vroeg wat zijn meest recente collecties moesten uitstralen. Hij had het over "easy smartness", een stijl en subtiliteit die je gemakkelijk en comfortabel kunt dragen, alsof het voor jou een tweede natuur is. Raak je al geïnspireerd als je denkt aan Marc Cain kleding voor je werk, je vrije tijd en je aankomende vakantie?

Meld je vrijblijvend aan en begin met profiteren

Meld je aan bij Lounge by Zalando en begin meteen met profiteren. Elke week hebben we nieuwe sales en acties op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voorraden zijn beperkt en acties altijd tijdelijk. Reageer snel en je kunt door onze hoge kortingen veel geld besparen.

Ben je op zoek naar stijlvolle mode van topmerken tegen gereduceerde prijzen? Meld je dan nu aan!