Hugo Boss Sale

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Hugo Boss Sale: haal Duitse charme in je garderobe


Meld je vrijblijvend en gratis aan bij de Zalando Lounge online outlet en krijg toegang tot exclusieve dagelijkse aanbiedingen! 

Start met shoppenStrakke herenpakken: dat is de stijl waar Hugo Boss zijn internationale furore mee begon. Inmiddels is de collectie veel groter. Zo kun je als man coole beachwear van dit label dragen. Of trek een echte Hugo Boss jeans aan. Ook voor accessoires hebben heren volop keus bij Hugo Boss. Een trendy zonnebril, een paar classy sokken of een coole rugzak? Het label heeft het allemaal! Bovendien hebben heren al lang niet meer het alleenrecht op Hugo Boss. Het label heeft namelijk ook een interessante damescollectie.

Er is dus alle reden om eens een kijkje in de Hugo Boss Sale van Zalando Lounge te nemen. Hier kun je prachtige items van dit merk scoren voor een zacht prijsje. Dit kunnen accessoires zijn, maar ook kleding en schoenen passeren onder andere de revue. Zo kun je als man of vrouw eenvoudig en voordelig een complete garderobe van Hugo Boss online bij elkaar shoppen.


MAAK JE KLAAR VOOR BLACK FRIDAY 2021 MET ZALANDO LOUNGE!

Hugo Boss Black Friday & nog veel meer binnenkort:

♦ premium mode tot 80%
♦ speciale aanbiedingen van topmerken
♦ meerdere uitverkopen elke dag


Ontdek Zalando Lounge


Ontdek een historisch merk

De roots van het kledingmerk Hugo Boss gaan bijna een eeuw terug. In 1923 richtte de gelijknamige Duitser Hugo Boss een kledingbedrijf op. De standplaats was Metzingen. Dit is een plaatsje in Duitsland, dat vlakbij Stuttgart ligt. Nog steeds is hier het hoofdkwartier van dit kledingmerk. Boss overleed in 1948 en zijn zoon Eugen Holy nam het roer over.

Hugo Boss sale

Voorheen had het bedrijf voornamelijk uniforms gemaakt, maar nu ging de focus naar herenpakken. In de jaren zeventig kregen de pakken van Hugo Boss internationaal succes. Het merk ging daarna een steeds bredere collectie aanbieden. In 1985 kreeg het een eyewearlicentie, in 1995 startte het met het ontwerpen van schoenen en een jaar later kwamen de eerste Hugo Boss-horloges op de markt. En ja, eindelijk in 1998 konden ook dames zich in een Hugo Boss-outfit hullen.


Start met shoppen


Scoor actuele items van Hugo Boss bij Zalando Lounge

Hugo Boss is nu van alle markten thuis. Zoek je als dame de juiste business look? Zeker weten dat je die bij het Duitse label vindt. Zo vindt Hugo Boss dat je best in een jeansrokje naar kantoor kunt gaan. Maar ook een elegant pak is mogelijk. Of ben je als man een echte fan van Hugo Boss? Grote opvallende logo’s zijn volgens het label weer helemaal terug.

Hugo Boss sale

Verder vind je in de collectie van Hugo Boss allerlei leuke trends terug. Zo zijn er in de prints zelfs invloeden van de voodoo cultuur te ontdekken. Ook mag je als man weer een ruim oversized pak aan, zoals die in de jaren 90 werd gedragen. Je ziet het: de collectie van Hugo Boss is zeer breed. Je vindt er kleurrijke artistieke T-shirts, maar ook strakke businessjurken.

De Hugo Boss outlet is dus best een spannende gelegenheid. Iedere dag kunnen hier namelijk de meest uiteenlopende items verschijnen uit de recente collectie. Ja je leest het goed, in de Zalando-Lounge vind je geen left overs uit vorige collecties, maar de laatste trends voor een lage prijs. Wordt dus snel gratis en vrijblijvend lid van onze shoppingclub. Het is gratis en nog leuk bovendien!


Ben je een echte koopjesjager die op zoek is naar de beste deals? Meld je aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot de mooiste merken tegen gereduceerde prijzen!

Start met shoppen

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.