Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Selected Femme Outlet

Laat je stijl stralen met Selected Femme. Ontdek onze trendy en tijdloze collectie met kleding en accessoires die perfect passen bij jouw persoonlijkheid. Shop nu en creëer je eigen unieke look!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(98)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Selected Femme: Scandinavisch design met internationale allure

Meld je vrijblijvend en gratis aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken. Bespaar tot wel 75%*! 

selectedfemme_outlet_2_CM

Puur, authentiek en Scandinavisch: dat is het Noorse merk Selected ten voeten uit. Dit merk creëert mode voor zowel dales als heren. De ontwerpen zijn geworteld in toonaangevende trends, maar tegelijkertijd sterk, minimalistisch en met een duidelijke focus op kwaliteit. Selected realiseert zich als geen ander dat alle mensen verschillend zijn. Daarom vind je bij dit label vele stijlen, maar altijd doordrenkt met een internationaal tintje.

Meld je gratis aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Tijdloze elegantie in de Selected Femme sale

Laat je vrouwelijke troeven maar spreken! In de Selected Femme sale van Lounge by Zalando ligt de focus duidelijk op vrouwelijke elegantie. De ontwerpen zijn geïnspireerd op iconische vrouwen uit het verleden. Gevoel voor nostalgie gaat samen met Scandinavische esthetiek en de essentie van het heden. Het resultaat? Een look die klassiek en vrouwelijk is, maar toch helemaal van nu. Soms mag dat trouwens best een beetje gewaagd zijn. Zo weten de details telkens opnieuw te verrassen. Kortom: mode om niet alleen te dragen, maar ook in je hart te sluiten.

Wees er snel bij, onze deals zijn alleen tijdelijk en beperkt beschikbaar!

Scandinavisch en toch internationaal

Scandinavisch en toch met beide benen in deze wereld: dat is Selected Femme. Het bedrijf maakt deel uit van Bestseller, een Deens familiebedrijf dat in 1975 werd opgericht. Hier werken momenteel ruim 41.000 werknemers.

selectedfemme_outlet_3_CM

De kleding en accessoires vinden hun weg naar vele werelddelen, zoals Europa, het Midden-Oosten, China en Canada. Bestseller heeft ruim 5300 winkels in 43 landen, waar ook Selected Femme in de rekken te vinden is. Geen winkel bij jou in de buurt? Geen nood, binnen enkele muisklikken vind je eenvoudig online je weg naar Lounge by Zalando. Hier vind je het hele jaar door de voordeligste acties van je favoriete merk. In de Selected Femme sale profiteer je van kortingen tot wel 75%*.

Krijg toegang tot onze dagelijkse deals en bespaar flink op mode en lifestyle artikelen!

Meld je aan bij Lounge by Zalando

Ben je nog geen lid van de Lounge by Zalando? Zet dan vandaag nog de stap en meld je gratis en vrijblijvend aan. De Lounge by Zalando is een aparte webshop, losstaand van de Zalando website. Speciaal voor leden worden hier exclusieve merkartikelen tegen gereduceerde prijzen aangeboden. Wist je trouwens dat je met je Zalando account ook kunt inloggen bij de Lounge by Zalando?

Belangrijk om te weten: kortingen en cadeaubonnen van de Zalando shop kun je helaas niet in de Lounge by Zalando gebruiken. Heb jij ook een zwak voor het Scandinavische design van Selected Femme? Zorg dan dat je onze kortingen en speciale acties niet mist. Neem snel nu een kijkje in de Selected Femme sale collectie!

Meld je nu gratis en vrijblijvend aan voor onze online outlet en bespaar flink!