Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

Goosecraft Outlet

Goosecraft: Stoer, tijdloos en stijlvol. Ontdek onze collectie leren jassen, perfect voor elke gelegenheid. Laat je inspireren en vind jouw unieke look.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(98)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Een passie voor leder? Sla je slag in de Goosecraft sale!

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken. Zo bespaar je tot wel 75%* in de Goosecraft sale!

Goosecraft Sale

©CoffeeAndMilk

Het verleden ligt achter ons, en dat houdt het merk Goosecraft graag zo. Dit Amsterdamse modemerk werd opgericht in 2006. Het verwierf vooral bekendheid met de vervaardiging van leren jassen op maat. Het accent ligt nog altijd op leer: een stoer en duurzaam materiaal met karakter. Wat maakt de producten van Goosecraft zo uniek? Het is vooral de vertaling van lederwaren naar actuele trends, terwijl het merk toch volop oog heeft voor klassieke details.

Eersteklas leder: nu in onze Goosecraft sale

Kan de geur van kwaliteitsleer ook jou betoveren? Dan heb je een belangrijke passie gemeen met de ontwerpers van Goosecraft. Dit iconische Nederlandse merk kan er maar geen genoeg van krijgen. Het speciaal geselecteerde kwaliteitsleder wordt toegesneden op tal van toepassingen. Soms volgens de laatste trends, soms ook in een extravagante en onafhankelijke stijl. Laat je verrassen door de eigenzinnige ontwerpen in onze Goosecraft sale.

Omarm je imperfecties

Niets is perfect. De natuur niet, Goosecraft niet en hetzelfde geldt voor ons lichaam. Goosecraft is dan ook niet op zoek naar gestileerde perfectie. Waar het om draait, is dat de ontwerpen kracht en karakter uitstralen. Lederen rokken of een pantalon of blazer van nappa zijn gemaakt om je als een tweede huid te omringen.

Goosecraft Sale

©DKart

Deze authentieke materialen veranderen met de tijd. Hoe vaker je lederen kleding van Goosecraft draagt, hoe karaktervoller de look zal worden. Dit is waarom de ontwerpers zoveel van leder houden. Het omarmt je individualiteit, je dromen, je passies en is niet wars van een vleugje rebellie. Kies voor leder en je bent altijd verzekerd van de juiste dosis zelfvertrouwen.

Goosecraft sale in de Lounge by Zalando

Dit is de boodschap van Goosecraft: droom groot, maar houd toch je beide benen op de grond. Een typisch Nederlands no-nonsenselabel dus, dat uitgaat van de kracht van de natuur. Dingen veranderen. Trends en hypes blijven niet voor altijd. Een lederen jas of blazer gaat echter langdurig mee. Door het tijdloze karakter past dit kledingstuk zich aan elk modebeeld aan en kun je het eindeloos combineren. Zo ben je verzekerd van een aankoop waar je nog lang plezier van zult hebben. Natuurlijk heeft leder wel een klein nadeel: het is soms een flinke hap uit je budget. Gelukkig hebben we daar nu iets op gevonden. In de Lounge by Zalando vind je de mooiste kleding van topmerken met kortingen tot wel 75%*.

Meld je aan voor Lounge by Zalando

Wil jij ook mee profiteren van onze Goosecraft sale? Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan. We houden je dan doorlopend op de hoogte van onze laatste acties. Zo ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit, en dat tegen een verrassend laatste prijs.

Goosecraft Sale
©LightFieldStudios

In de Goosecraft sale vind je naast de iconische leren jassen ook kleding, schoenen en accessoires voor zowel dames als heren. Goosecraft is een merk dat altijd in beweging is, en dat volop bezig is om geschiedenis te schrijven. Meld je aan en word onderdeel van dit verhaal!

Meld je nu gratis aan bij Lounge by Zalando en shop kleding, accessoires en lifestyle artikelen voor een fractie van de prijs!