O’Neill sale

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


O’Neill sale: topaanbiedingen van hoogwaardige mode voor sport en vrije tijd


Ben je op zoek naar trendy producten van de mooiste merken? Meld je dan vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online outlet en krijg toegang tot speciale aanbiedingen!

O'neill sale

O’Neill is een sportmerk dat legendarisch is onder surfers. Maar ook als je je liever niet op een plank in de branding bevindt, moet je zeker de O’Neill sale van Zalando Lounge volgen. Dit Amerikaanse label heeft namelijk nog veel meer in petto dan functionele en coole surfkleding. Het blinkt ook uit in vrijetijdskleding waaronder een fijne serie beach items. Hier vind je vast de ideale outfit als je graag vanaf het strand de surfers gadeslaat.

Verder tref je voor je fitnesstraining allerlei comfy hoodies en sweaters. Of maak een fijne strandwandeling in één van de hoogwaardige softshelljassen. In de O’Neill sale van Zalando Lounge vind je dus de juiste kleding als je wilt relaxen, sporten en natuurlijk surfen.


Meld je eenvoudig en gratis aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres.

Gratis aanmelden


Pionieren en innoveren: maak kennis met Jack O’Neill

De reden dat O’Neill een ijzersterke binding heeft met de surfwereld heeft alles te maken met de grondlegger van het merk: Jack O’Neill. In 1952 startte hij de allereerste surfshop in San Francisco.

Nog interessanter is, dat deze fanatieke surfer ook wilde surfen bij lage temperaturen. Hij werd vervolgens een pionier op het gebied van surfen met een neopreen wetsuit én hij wist er een commercieel succes van te maken. Hierdoor werd surfen in koud water voor veel surfliefhebbers toegankelijk.

O'neill sale

O’Neill is een brand dat altijd innovatieve ontwikkelingen in sportkleding en -accessoires heeft omarmd. Behalve in de oceanen zijn ook in de bergen de uitvindingen van O’Neill te vinden. Zo is het label sterk aanwezig in de wintersport. Het is onder andere verantwoordelijk voor de eerste neopreen skibroek. Ben je een sportief type? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan de O’Neill sale van Zalando Lounge. Je kunt dan voor een koopje de meest innovatieve sportkleding scoren, waarmee je je prestaties kunt verbeteren en je nog meer plezier beleeft aan je sport.


Sla je slag, onze artikelen zijn alleen tijdelijk beschikbaar!

Gratis aanmelden


De ideale mode voor relaxte momenten

Ook helpt O’Neill je te genieten van je vrije tijd. In de O’Neill sale kun je bijvoorbeeld trendy zwemkleding spotten: van coole zwemshorts voor heren tot allerlei hippe bikini’s voor dames. Voor je kids heeft het Amerikaanse sportlabel ook comfortabele en mooie mode.

O'neill sale

In de Zalando Lounge bieden wij een zo breed mogelijk assortiment van bekende topmerken en hoogwaardige kleine labels. Daardoor maak je niet alleen kans op voordelige kleding van O’Neill, maar ook een hippe rugzak of een paar vrolijke teenslippers komen voor weinig geld binnen je bereik. In ieder geval kun je erop rekenen dat het aanbod in de O’Neill sale uit recente collecties komt.

De kracht van Zalando Lounge is dat we niet met restpartijen werken, maar met exclusieve aanbiedingen uit het actuele assortiment van onze modepartners. Wil je ook profiteren van deze royale shopping club? Schrijf je dan snel gratis en vrijblijvend in. Je krijgt dan toegang tot een online shop waarin iedere dag nieuwe must haves tegen sterke kortingen verschijnen.


Meld je nu gratis en vrijblijvend aan en shop kleding en lifestyle artikelen voordelig!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.