Gabor Sale bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Gabor sale: Trakteer je voeten op comfort en klasse


Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot dagelijkse deals van exclusieve merken, zoals Gabor. Zo shop je kleding, accessoires, schoenen en lifestyle artikelen voor een fractie van de prijs!

Gabor sale

Je kunt toch nooit te veel schoenen hebben? Schoenen zijn voor jou veel meer dan noodzakelijke accessoires om je voeten te beschermen zodat je comfortabel kunt bewegen. Jouw schoenen zijn echte fashion items en één blik in je schoenenkast zegt veel over jouw smaak en de manier waarop jij in het leven staat. Natuurlijk heb je schoenen die perfect matchen met bepaalde outfits. Daarnaast zul je ook een aantal paar hebben waarop je blijft lopen. Je loopt zo graag op ze dat je bereid bent om je outfit aan te passen aan je schoenen in plaats van andersom. De kans is groot dat dit schoenen van het Duitse merk Gabor zijn.

Gabor werd opgericht in Duitsland in 1949. Het verbaast je waarschijnlijk niet dat dit label het meest verkochte schoenenmerk van Duitsland is. Als je Gabor hebt leren kennen, weet je dat je voeten profiteren van het beste van twee werelden. Misschien ging je in eerste instantie voor de smaakvolle en makkelijk te combineren modellen. Toen je ze aantrok ontdekte je de grote geheimen van Gabor. Alles aan deze schoenen is gemaakt om jouw voeten maximaal comfort te geven. Is het dan geen buitenkans dat Zalando Lounge regelmatig een Gabor sale heeft?


Gratis aanmelden


Chic, casual en vooral verrassend combineren

Denk eens aan je vrienden en vriendinnen en probeer ze eens in nauw gedefinieerde hokjes te plaatsen. Dat is moeilijker dan je dacht. Iedere persoon heeft bepaalde gewoontes en karaktertrekjes die ervoor zorgen dat ze niet naadloos in standaard categorieën passen. Wat voor personen geldt, is ook van toepassing op voeten. Misschien slaag je altijd wel als je schoenen in standaard maten bestelt. Wellicht ben je eraan gewend geraakt dat je jouw schoenen altijd even een tijdje moet inlopen voordat ze echt comfortabel gaan zitten. Als dat zo is, sla dan zeker je slag in onze Gabor sale.

Gabor sale

 

Gabor denkt namelijk heel anders over voeten. Voeten zijn niet standaard en voor echt loopcomfort mag je dan ook veel verwachten van een echt goede pasvorm. Daarom heeft Gabor zowel chique als casual schoenen in halve maten. Ook maakt dit label schoenen die voorin extra ruimte geven of achterin extra ondersteuning. Het ontwerpen van leesten en pasvormen gebeurt bij Gabor op grondige, wetenschappelijk onderbouwde en ergonomisch verantwoorde manier. Als je eenmaal hebt ervaren wat écht comfortabel lopen voor je betekent, is de kans groot dat Gabor met stip stijgt in jouw lijstje merken waarop je echt kunt bouwen.


Gratis aanmelden


Voel jezelf exclusief en aantrekkelijk

Mooie chique pumps als je werkt, maar met veel meer draagcomfort door een betere pasvorm en een doordacht opgebouwde zool. Casual stappers voor een dagje shoppen en dan na een hele dag lopen nog niet vermoeid zijn. Dat is wat je van Gabor schoenen mag verwachten. De smaakvolle kleurstellingen, de verrassende details en de eerste kwaliteit van de materialen waarvan je Gabor schoenen gemaakt zijn, hier wil je echt meer van. Kijk in onze Gabor sale en sla je slag.

Gabor sale

Nu we toch bezig zijn, waarom zou je dit niet vaker willen? Word geheel vrijblijvend en zonder kosten lid van Zalando Lounge. Schrijf je in en profiteer dagelijks van scherpe aanbiedingen en kortingen die kunnen oplopen tot 75% van de normale verkoopprijs. Gun jezelf deze exclusieve service die je veel voordeel en een prachtige garderobe en schoenencollectie gaat opleveren.

Meld je eenvoudig aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres. Ben je vaak onderweg? Download dan de Zalando Lounge App.


Ben je op zoek naar mode of lifestyle artikelen van topmerken tegen gereduceerde prijzen? Zoek niet verder! Meld je vrijblijvend en gratis aan bij de Zalando Lounge online outlet.

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.