Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Villeroy & Boch Outlet

Villeroy en Boch. Stijlvolle en innovatieve collecties voor jouw perfecte huis. Van elegant servies tot luxueuze badkameraccessoires. Ontdek vandaag nog!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(63)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Stijl en klasse in onze Villeroy & Boch outlet

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!

villeroyboch outlet 2 CM

Wanneer je plaatsneemt in een chic restaurant, staan al je zintuigen op scherp. Dineren is veel meer dan alleen maar proeven. Je ogen, je tastzin en je neus geven je tezamen met je smaakpapillen een totaalervaring. Het geluid van helder klinkend kristalglas roept onmiddellijk associaties met stijl en klasse op. De smaak van een gerecht is doorslaggevend, maar de manier waarop het is opgediend speelt beslist een grote rol.

Een stijlvol servies maakt elke tafel en elk gerecht restaurantwaardig. Op het gebied van servies, bestek en glaswerk is er bijna geen stijlvoller merk te bedenken dan Villeroy & Boch. In onze Villeroy & Boch outlet vind je alles om je eigen eettafel een stijlvolle upgrade te geven.

villeroyboch outlet 3 CM

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!

Tijdloze elegantie uit Duitsland

In toprestaurants, bij adellijke families, op ambassades en chique cruiseschepen is van oudsher veel aandacht voor een correcte en stijlvolle tafelschikking. Het Duitse merk Villeroy & Boch kom je overal tegen waar dineren echt tot kunst is verheven. Al meer dan 270 jaar maakt deze fabrikant complete serviezen van hoogwaardig aardewerk en porselein. Villeroy & Boch onderscheidt zich door tijdloze en klassieke ontwerpen en door de onbesproken kwaliteit van hun producten.

Als je wilt investeren in een compleet servies, met bijpassend glaswerk en een uitgebreide bestekcassette, neem dan zeker een kijkje in onze Villeroy & Boch outlet. Villeroy & Boch heeft de reputatie prijzig te zijn, maar wie eenmaal een van de couverts van dit merk heeft gezien, onderkent dat topkwaliteit best een premiumprijs verdient. Haal stijl en klasse in huis en doe dit vooral met veel voordeel in onze Villeroy & Boch outlet.

Meld je eenvoudig aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Je tafel chic of feestelijk dekken

In het huidige assortiment van Villeroy & Boch vind je naast klassieke couverts ook complete serviezen met moderne en zelfs speelse stijlelementen. Ook vind je serviesgoed voor speciale gelegenheden, zoals Kerstmis. De ontwerpers van Villeroy & Boch zijn altijd op zoek naar nieuwe inspiratiebronnen en maken graag gebruik van invloeden uit diverse culturen. Breng je serviesgoed in lijn met de sfeer die je woning uitstraalt.

Kies voor klassiek als je een traditioneel interieur hebt en ga voor een iets meer robuuste look als jouw woonstijl landelijk en rustiek is. Strakke ontwerpen met contrasterende kleuren, prints en decoratieve randen passen uitstekend in een strak en modern interieur. Of doorbreek je woonstijl en creëer met je serviesgoed juist een interessant contrast. Wat je ook opdient en wie je ook op bezoek krijgt, met servies, glaswerk en bestek van Villeroy & Boch lijkt alles net even iets beter te smaken.

Wees er snel bij! Onze deals zijn alleen tijdelijk en beperkt beschikbaar!

Geniet van de exclusiviteit van je lidmaatschap

Wil je profiteren van de mooie aanbiedingen uit onze Villeroy & Boch outlet? Schrijf je dan vrijblijvend en gratis in als lid van Lounge by Zalando. Elke week trakteren we je op een exclusief aanbod, uitsluitend bestemd voor onze leden. Wij hebben goede contacten met topmerken op het gebied van kleding, woonaccessoires, schoenen en mode-accessoires. Als we iets aanbieden, betreft het altijd de meest recente collectie.

Er zijn alleen twee dingen om rekening mee te houden: de voorraad is beperkt en onze acties zijn altijd tijdelijk. Wil je veel geld besparen, hou dan onze aanbiedingen goed in de gaten om snel te kunnen beslissen. Download onze gratis Lounge by Zalando apps en bekijk onze aanbiedingen waar je ook bent.

Bespaar flink op mode en lifestyle artikelen! Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet.