Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Versace Outlet

Versace, de belichaming van luxe en stijl. Ontdek onze prachtige collectie met iconische jurken, elegante accessoires en tijdloze herenkleding. Shop nu en straal zelfvertrouwen uit!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(98)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Versace: een merk om verliefd op te worden

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van topmerken, zoals onze Versace Sale. Bespaar tot wel 75%*! 

versace_outlet_2_CM

Tijdloze luxe, dat is het kenmerk van Gianni Versace. In 1978 richtte de Italiaanse modeontwerper een eigen modelabel op. De hoofdcollectie staat bekend onder de naam Versace en bevat een ruime keus aan prêt-à-portermode. Van lederen accessoires tot de diffuse Versace Collection en comfortabele jeanswear: je vindt het allemaal in onze Lounge by Zalando.

Wist je trouwens dat het logo van Versace is gebaseerd op het hoofd van Medusa, een godin uit de Griekse mythologie? Gianni Versace koos voor Medusa omdat zij de harten van mensen stal en er dan geen weg terug meer was. Door Medusa als logo in te zetten hoopte Versace dat zijn bedrijf hetzelfde zou bereiken. Vier decennia na de oprichting kunnen we daar niet omheen. Versace is een merk om verliefd op te worden. Als deze flitsende fashion eenmaal jouw hart gestolen heeft, is er geen weg meer terug. Een schrale troost: je kunt nu je voordeel doen met onze Versace sale.

Meld je gratis aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Fashion forward met een vleugje rock-'n-roll

Het jaar 1978 was een belangrijk jaar voor Versace. Niet alleen zag het modelabel het levenslicht, maar tevens opende ook de eerste Versaceboetiek haar deuren. Dit gebeurde in de Via della Spiga te Milaan. Als onafhankelijk ontwerper had Gianni Versace de touwtjes volledig zelf in handen. In 1982 breidde het label de activiteiten uit naar juwelen, woninginrichting en porselein. Ruim tien jaar later lanceerde Donatella Versace twee nieuwe kledinglijnen: de Young Versace- en de Versuslijn.

versace_outlet_3_CM

Versace wordt nog wel eens omschreven als een rock-'n'-rollontwerper. Dat is te danken aan zijn inspirerende klantenkring, waartoe ook Elton John en Michael Jackson behoorden. Maar ook de Princess of Wales en prinses Caroline van Monaco shoppen regelmatig bij Versace. Helaas kwam Gianni Versace in 1997 op noodlottige wijze om het leven, waarna zijn zus Donatella het imperium op haar schouders nam. Momenteel is haar dochter Allegra Versace grotendeels verantwoordelijk voor de uitstraling van het bedrijf. Het merk telt wereldwijd meer dan 1500 boetieks. Ben jij ook fan van Versace? Zorg dan dat je de Versace sale van Lounge by Zalando niet mist. Hier shop je jouw favoriete merk tegen kortingen tot wel 75%*.

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!

 Versace sale: meld je gratis en vrijblijvend aan

In het jaar 2000 droeg Jennifer Lopez op de 42e Grammy Awards-verkiezing een groene jurk van Versace. Dit kledingstuk werd een heuse mediahype, en in 2008 werd het verkozen tot de 'vijfde meest iconische jurk aller tijden'. Ook een Versace-jurk die in 1994 door Liz Hurley gedragen werd, haalde de hoogste peilingen in de Daily Telegraph.

Wil jij ook hoge ogen gooien? Ga je naar een gelegenheid waarbij het draait om alle details? Laat dan niets aan het toeval over. In onze Versace sale vind je kleding die gemaakt is om jouw X-factor in de spotlights te plaatsen. Profiteer van de hoogste kortingen op topmerken en meld je nu gratis en vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando.

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte designermerken. Bespaar tot wel 75%*!