Adidas

Gratis hotline 0800 022 71 43
Dagelijks acties met exclusieve topmerken
Kortingen tot 75%*

Aanmelden en van korting profiteren!

Adidas: het topmerk voordelig bij Zalando Lounge

Adidas is niet meer weg te denken uit de sport- en modewereld. Ook bij Zalando Lounge hoort dit absolute topmerk tot het assortiment. De designs en materialen van de kleding, schoenen en accessoires zijn innovatief en van hoge kwaliteit, wat tot een hogere prijs leidt.

iStock 000056550296 Small Adidas

In onze unieke live shopping acties kun je echter hoogwaardige producten van adidas met kortingen tot wel 75%* bemachtigen. We garanderen dat het naast de echte klassiekers gaat om sportschoenen, kleding en accessoires uit de nieuwste collecties in tegenstelling tot vele andere designeroutlets of fabrieksverkopen.

Daarnaast kun je dag en nacht bij ons terecht en onze online outlet vanaf waar en wanneer je wil bezoeken en erop los shoppen. Daarnaast wordt je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgd, makkelijker gaat haast niet!

Kleding en schoenen van het cultmerk adidas online

Aan het begin van de jaren twintig van de afgelopen eeuw begonnen de gebroeders Dassler in Beieren, Duitsland met de adidas-sportschoen. In 1928 werden hun sportschoenen ook op de olympische spelen in Amsterdam gebruikt en zijn sindsdien niet meer weg te denken van de grote sportevenementen.

iStock 000079740747 Small Adidas

Tegenwoordig is het merk nog steeds een grote sponsor van sporters en sportteams die tot de top behoren. De kenmerkende drie strepen en het bladvormige logo zijn ook op straat niet meer te overzien. Dankzij de vele topatleten en ook bekende artiesten die met deze merkschoenen van hoge kwaliteit pronken is adidas tot een echt cultmerk geworden. Zo maakte Run D.M.C. in 1986 een lied met de naam “My Adidas” wat het sportmerk ook in de hiphopscène bekend en populair maakte.

iStock 000078528837 Small Adidas

Korting op adidas en meer topmerken in onze outlet

Het unieke concept van Zalando Lounge zorgt ervoor dat je voordelig naar hoogwaardige merken zoals adidas, kunt winkelen. Zo bieden we naast sportschoenen en –kleding van topmerken ook schitterende pumps, schattige kinderkleding of woonaccessoires aan. Ons assortiment is zeer uitgebreid, maar komen op de volgende drie punten overeen:

1. Het zijn producten van hoogwaardige merken en exclusieve designers
2. De artikelen komen uit de nieuwste collecties
3. Sensationele korting tot wel 75%* op de producten

Aarzel dus niet langer en meld je snel en eenvoudig met je naam en e-mailadres aan in onze shoppingclub. De registratie is geheel gratis en zonder aankoopverplichtingen.

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.