DKNY

Gratis hotline 0800 022 71 43
Dagelijks acties met exclusieve topmerken
Kortingen tot 75%*

Aanmelden en van korting profiteren!

DKNY goedkoop bij Zalando Lounge!

Eind jaren 80 begon fashion designer Donna Karen het merk DKNY, dat staat voor Donna Karen New York. De dochter van Donna Karen inspireerde Donna om het merk te beginnen als jonge, betaalbare versie van het reeds bestaande label Donna Karen.

iStock 000066890895 Small DKNY

Het merk is niet meer weg te denken uit de fashion industrie. Zo zijn er wereldwijd meer dan zeventig winkels van het topmerk, onder andere in Dubai, Shanghai, Montreal en Wales en nu vind je deze exclusieve mode ook bij Zalando Lounge! Bij Zalando Lounge, dé online shopping club van Nederland, vind je designer handtassen, high-heels, accessoires en nog veel meer met hoge kortingen.

Voor jong en oud

Inmiddels heeft DKNY veel dochterlabels waaronder DKNY Jeans, -Pure, -Active, -Underwear, -Juniors, – Kids en Baby. Tot 1992 produceerde het label enkel kleding voor vrouwen, maar hierna is het label zich ook gaan concentreren op stijlvolle mode voor mannen. En ook de heerlijke parfumlijn is alom bekend en zeer geliefd.

iStock 000037053174 Small DKNY

Op Zalando Lounge kunnen leden in live shopping acties topmerk schoenen, accessoires, parfum en nog veel meer kopen met kortingen tot wel 75%*! Wees er snel bij, want de kortingen duren maar een paar dagen. Voor echte koopjesjagers is dit een mooie kans om toe te slaan en je favoriete merken te bemachtigen. Meld je gratis aan en profiteer vandaag nog!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.