Converse

Gratis hotline 0800 022 71 43
Dagelijks acties met exclusieve topmerken
Kortingen tot 75%*

Aanmelden en van korting profiteren!

Converse met hoge kortingen bij Zalando Lounge

Het merk Converse is niet meer weg te denken en een blijvende klassieker geworden. En nu vind je dit tijdloze schoenenmerk ook bij Zalando Lounge tegen lage prijzen! Met zijn rubberen schoenen heeft dit topmerk de sport, beginnend met basketbal en tennis gerevolutioneerd. Vandaag de dag zijn deze coole sportschoenen niet alleen voor topsporters een must maar domineert de Allstar ook de looks op straat én op de rode loper!

iStock 000067361911 Small Converse

In de verkoopacties van Zalando Lounge vind je originele schoenen van Converse en nog veel meer, zoals mode, tassen en accessoires – bij ons te bestellen met kortingen tot wel 75%*!

Converse: een echte All Star onder de schoenen

In 1908 start de voorvader van het bekende label, M. Converse in Malden Massachusetts, de Converse Rubber Shoe Company en maakte daarmee een begin aan het succes van dit merk. Toen ze eenmaal de tijdloze basketbalschoen hadden ontwikkeld was het succes niet meer te stoppen. Ze beïnvloedde de basketbalsport massief door teams en topsporters zoals Chuck Taylor te sponsoren.

Van de basketballegende Chuck Taylor komt de tot op de dag van vandaag gebruikte bijnaam van de Converse All Stars “Chucks“. Meld je dus snel aan bij Zalando Lounge om je casual-sportieve outfit in onze live shopping verkoopacties te bemachtigen tegen ongekend lage prijzen!

iStock 000050262548 Small Converse

Laat je verleiden door onze topmerken zoals Converse!

Naast verkoopacties met hoogwaardige merken zoals Converse biedt Zalando Lounge vele voordelen en een ruim assortiment aan mode en lifestyle producten. Twijfel dus niet langer en volg de volgende stappen:

1. Registreer nu gratis en snel met je naam en e-mailadres.
2. Ontvang onze nieuwsbrief waarmee je op de hoogte blijft van onze speciale aanbiedingen en ons ruime assortiment aan topmerken.
3. Laat je verrassen door de exclusieve kortingen tot wel 75%*
4. Bestel eenvoudig en snel en laat je pakket eenvoudig bij je thuis bezorgen.
5. Maak jezelf of anderen blij met onze hoogwaardige producten en wees een echte trendsetter!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.