Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Fabienne Chapot Outlet

Fabienne Chapot, waar stijl en kwaliteit samenkomen. Ontdek onze prachtige collectie vol kleurrijke en trendy kleding, accessoires en meer. Shop nu en geef je garderobe een upgrade!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Ervaar de positieve kracht van onze Fabienne Chapot sale

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot deals en sales van echte topmerken!

fabienne chapot outlet

Aan de combinatie van vrouwelijkheid, stoerheid en humor in opvallende kleuren en prints herken je duidelijk de handtekening van Fabienne Chapot. Hoe fijn is het om je favoriete items extra voordelig in onze Fabienne Chapot sale te scoren? In 2006 startte deze bevlogen Amsterdamse ondernemer een accessoires en schoenen collectie geïnspireerd op het kleurrijke Bali. Sinds 2016 brengt ze in samenwerking met Creative Director Sophie van Bentum meerdere malen per jaar een originele kledinglijn met bijpassende schoenen en accessoires.

Meld je gratis aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Ontdek je innerlijke godin bij onze Fabienne Chapot sale

Fabienne Chapot haalt haar inspiratie uit reizen, kunst, natuur en inspirerende mensen. Haar mode-items dragen onder meer de namen van krachtige godinnen en iconische powervrouwen die met hun avontuurlijkheid en levenslust de wereld kleur geven. Daarnaast ademt de collectie de sfeer van vintage films waarbij de afzonderlijke thema's samen een verhaal verbeelden. De handmatig getekende prints in spannende kleurschakeringen zijn uitstekend met elkaar en met de effen items te combineren.

Het silhouet is vrouwelijk en krachtig en de speelse details en accessoires maken elke outfit af. Jij kunt met hoge kortingen regelmatig  je eigen signatuur tonen aan de wereld met de kleurige items uit onze Fabienne Chapot Sale. Aanmelden is bij ons gratis en je bent tot niets verplicht.

Bespaar flink op mode en home items. Wees er snel bij, onze deals zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar!

In onze Fabienne Chapot sale koop je voordelig kwaliteit en duurzaamheid

Bij de Fabienne Chapot kleding, schoenen en accessoires  met hun creatieve, vrolijke en eigenzinnige uitstraling is ook gelet op praktische draagbaarheid, goede en comfortabele pasvorm en mooie materialen die lang meegaan. Fabienne Chapot heeft zich aangesloten bij het Convenant Duurzame Kleding en Textiel en controleert de gecertificeerde producenten op Bali regelmatig. Daarbij staan milieuvriendelijkheid en goede arbeidsomstandigheden centraal.

fabienne chapot jurk

De lage prijzen die wij bij Lounge by Zalando hanteren voor onder meer de Fabienne Chapot outlet kunnen we bieden door onze goede contacten met het bedrijf. Het gaat om gelimiteerde items uit de laatste collecties. Verder bestellen we achteraf precies de juiste hoeveelheid waarvoor we geen extra magazijn- of vervoerskosten betalen. Je hoeft je dus zeker niet bezwaard te voelen wanneer je profiteert van onze hoge kortingen.

Verschillende afgeprijsde Fabienne Chapot items bij Lounge by Zalando

Fabienne Chapot maakt per thema een aantal bij elkaar passende kledingstukken met schoenen en accessoires. Welke je aantreft in de outlet is steeds een verrassing maar het zijn uitstekende deals. Denk aan opvallende jurken, broeken, blouses, rokken of shirts met fijne praktische tassen en portemonnees of stoere en vrouwelijke petten en baretten.

Het is verstandig om snel te reageren op jouw favoriete items. Er is een beperkte voorraad en een topmerk als Fabienne Chapot is erg gewild. Geniet van deze kwaliteitsartikelen met exclusieve kortingen, comfortabel bij je thuis bezorgd.

 Acties zijn gelimiteerd en beperkt beschikbaar, zorg dus dat je er optijd bij bent.  Meld je gratis, vrijblijvend en snel aan!