Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

Supertrash Outlet

Supertrash Jurken: Stijlvolle en trendy jurken voor elke gelegenheid. Laat jezelf stralen in onze prachtige collectie. Ontdek vandaag nog jouw perfecte look!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(95)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

JURKEN VOOR POWERVROUWEN - SUPERTRASH JURKEN

Ben je op zoek naar prachtige Supertrash jurken, maar wil je niet wachten tot de traditionele sale? Meld je dan gratis, vrijblijvend en snel aan bij Lounge by Zalando! Bij Lounge by Zalando shop je topmerken met kortingen tot wel 75%*. Wil je stylingtips, trends of meer informatie over dit trendy merk? Lees dan verder!

Supertrash jurk

Ben jij een echte powervrouw, die zelfvertrouwen heeft en niet bang is om een statement te maken? Dan is Supertrash helemaal jouw stijl! Dit hollandse merk is krachtig, vrouwelijk en heeft een uitgesproken stijl. Denk aan bijzondere designs, metallic details en glimmende materialen. Geschikt voor een avondje clubben, maar ook voor een casual chic outfit!

Meld je gratis aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

HOLLANDSE GLORIE

Het merk Supertrash staat bekend om haar Nederlandse roots en eigenaresse, Olcay Gulsen. Niet iedereen weet dat het merk al bestond voordat zij het overnam. Supertrash was in de handen van een andere eigenaar, maar na een succesvolle coöperatie nam Olcay het merk over in 2009. De rest is geschiedenis. Het merk is inmiddels in verschillende landen verkrijgbaar en opgedeeld in twee collecties, St. Studio en Supertrash. 

Supertrash jurken staan bekend om vrouwelijke designs en opvallende materialen. Supertrash jurken zijn vaak statement pieces en hebben niet veel styling of accessoires nodig. Super geschikt dus voor dagen wanneer je moe of druk bent.

Supertrash jurken

Je stapt uit bed, trekt je Supertrash jurk aan en wat schoenen en je bent ready to go! Weet je niet naar wat voor soort jurk je op zoek bent of wat het beste bij jouw past? Kijk dan eens naar onze verschillende goedkope jurkjes opties van topmerken! Van blousejurk tot party jurkje, bij Lounge by Zalando ben je aan het goede adres!

Ben je meer in een casual mood? Style je jurk dan met glimmende sneakers. Voel je je edgy of heb je behoefte aan een stoerdere look? Ga voor veterlaarzen. Of wil je gaan voor een op en top vrouwelijke look? Ga dan voor stylish en sexy stiletto’s. Wat je ook doet, met een Supertrash jurk maak je een verpletterende indruk! Daarnaast is het natuurlijk altijd mooi om een merk van eigen bodem te kunnen ondersteunen en er ook nog eens fashionable uit te zien.

Krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van de beste merken!

LOUNGE BY ZALANDO & SUPERTRASH

Ben je op zoek naar prachtige Supertrash jurken met korting? Bij Lounge by Zalando ben je aan het goede adres! Lounge by Zalando heeft dagelijks wisselende acties met betrekking tot mode, accessoires, schoenen, sport, lifestyle producten en meer! Daarnaast is onze shopping club geschikt voor dames die wel houden van mooie merken, maar te maken hebben met een kleiner budget. Bij zalando vind je topmerken met kortingen tot wel 75%*. 

©lambada (2)

Daarnaast komen de producten uit huidige collecties van topmerken en zijn alleen beperkt en gelimiteerd beschikbaar! Ben je nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje naar onze exclusieve leden voordelen!

  • Een enorm en dagelijks wisselend assortiment vol mode, sport, lifestyle producten en meer!
  • Sensationele kortingen tot wel 75%*
  • Hoogwaardige merkproducten uit de nieuwste collecties
  • Winkelen waar en wanneer je maar wilt met de Lounge by Zalando Apps
  • Laat je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgen

Meld je nu geheel gratis, vrijblijvend en snel aan en shop jouw Supertrash jurk met hoge kortingen! Neem gauw een kijkje!