Asics Sneakers Outlet bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Topkwaliteit Asics sneakers bij Zalando Lounge


Meld je vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online outlet en meld je aan als gratis lid van onze exclusieve fashion club. Shop de mooiste merken, zoals Asics, voordelig met flinke kortingen in onze dagelijkse gelimiteerde acties!

Ontdek Zalando Lounge

 

Ben jij iemand die geen sportieve uitdaging uit de weg gaat en er een actieve en gezonde levensstijl op nahoudt? Dan weet je hoe belangrijk het is om schoenen te dragen waarmee je al je favoriete activiteiten op de best mogelijke manier kunt ondernemen. Je schoenen moeten je maximaal ondersteunen en je zolen moeten licht en veerkrachtig zijn.

Als je jouw sportieve schoenen ook graag combineert met vrijetijdskleding, dan verwacht je van een goed merk dat het niet alleen typische sportschoenen in felle kleuren op de markt brengt. Je wilt ook sneakers die je met meer dan alleen sportkleding kunt combineren. Kijk dan zeker eens bij Zalando Lounge naar het Japanse merk Asics. We bieden je de mooiste Asics sneakers aan met bijzonder veel voordeel.


Ben je op zoek naar trendy sneakers van de beste merken? Meld je dan vrijblijvend en gratis aan bij Zalando Lounge!

Ontdek Zalando Lounge


Een gezonde geest in een gezond lichaam

Asics is een Japanse firma, opgericht in 1949 onder de naam Onitsuka Tiger. Asics begon met het ontwikkelen van basketbalschoenen, maar breidde het assortiment al snel uit naar andere sporten. Je herkent ze aan het logo met de gekruiste strepen die over de zijkant van je schoenen lopen. Onitsuka nam in 1977 twee andere firma’s over en koos voor een nieuwe en zeer toepasselijke naam. Asics staat namelijk voor het Latijnse ‘Mens sana in corpore sano’, oftewel ‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’.

Deze naam heeft Asics meer dan waargemaakt. Asics was een van de eerste fabrikanten van topkwaliteit sportschoenen die experimenteerde met anti-pronatiesystemen. Tijdens het joggen merken veel sporters dat hun voeten ofwel de neiging hebben naar binnen te buigen, of juist naar buiten. Uiteindelijk is dit erg belastend voor je gewrichten. Anti-pronatiesystemen dwingen je voeten als het ware om rechtuit te blijven lopen. Wil je dus echt sportief presteren en zo gezond en efficiënt mogelijk lopen? Dan maak je met Asics sneakers echt een goede keuze.


Word onderdeel van onze exclusieve fashion club en krijg toegang tot gelimiteerde acties en speciale aanbiedingen!

Ontdek Zalando Lounge


Trendy en sportief combineren met Asics sneakers

Kijk in het assortiment van Zalando Lounge naar die Asics sneakers die het beste passen bij jouw activiteiten. Zo zijn die iets bredere Asics Walker en de Asics GT-2000 zeer geschikt voor lange wandelingen. Je kunt kilometers afleggen en je voeten raken niet vermoeid. Ook je gewrichten hebben niet door hoeveel werk je feitelijk al verzet hebt. Zoek je sneakers met echt goede vering, dan zijn sportschoenen uit de Asics GEL-lijn een hele goede optie.

Hebben je voeten de neiging om te proneren, wees dan verstandig en bepaal aan de hand van professioneel advies welk anti-pronatiesysteem voor jou het beste werkt. Als je eenmaal op je Asics sneakers hebt gelopen, dan wil je dit loopcomfort en deze ondersteuning vaker ervaren. Dan is het wel zo fijn als je jouw schoenen met zoveel mogelijk van je outfits kunt combineren. Sportschoenen in felle kleuren combineren altijd wel met mooie jeans. Wil je meer combinatiemogelijkheden, ga dan voor wit, zwart of bruintinten.


Meld je eenvoudig aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Ontdek Zalando Lounge


Jouw voordelen bij Zalando Lounge

Ben je nog geen lid van Zalando Lounge? Inschrijven kost je niets, is zo geregeld en je bent tot niets verplicht. Kijk regelmatig online of stel een notificatie voor je favoriete merken in op onze gratis Zalando Lounge app. Als we een actie of sale hebben, is het altijd een gelimiteerde, maar zeer actuele voorraad. Beslis je snel, dan kun je jouw nieuwe paar Asics sneakers aanschaffen met kortingen die wel 75% van de winkelwaarde kunnen bedragen.


Krijg toegang tot onze exclusieve acties van topmerken en bespaar flink op jouw aankopen. Meld je nu gratis aan!

Ontdek Zalando Lounge

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.