Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Levi'S® Outlet

Levis Jeans. Een tijdloze klassieker die comfort en duurzaamheid combineert. Ontdek de collectie vandaag nog en vind jouw perfecte pasvorm.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(98)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Levis jeans outlet

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot onze Levis jeans sale en andere dagdeals met kortingen tot wel 75%*!

Zeg '501' en je weet vast direct waar het over gaat: Levis jeans. Dit jeanslabel is in zijn eeuwenoude bestaan nooit uit de picture geweest. Ook in de online modeclub Lounge by Zalando komt het assortiment van Levis regelmatig voor. Ideaal, want zo kun je iconische modellen als de 501 tegen een scherpe korting in bezit krijgen. Maar ook de andere coole kleding van dit Amerikaanse label vindt regelmatig een podium in onze online fashion outlet. Ben je dus fan van dit historische jeansmerk? Dan is het een must om je snel aan te melden bij Lounge by Zalando.

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

 

levi's_outlet_2_CM

Levis jeans: nog sterker als een paard

Weet je trouwens hoe de naam van het model 501 is ontstaan? Het getal gaat terug toen in 1890 een partij XX-jeans van Levis serienummer 501 kreeg. Nu vraag je je misschien af waar de XX voor staat? Kijk daarvoor even op de opgenaaide leren patch van een 501-jeansbroek. Je zult dan twee paarden zien die allebei aan een spijkerbroek trekken. XX staat voor de enorme kracht van de stof, want de broek houdt namelijk stand.

levi's_outlet_3_CM

Het is dus niet gek dat Levis jeans onlosmakelijk verbonden is met het ruige leven van cowboys en gouddelvers. De basis van het succes van dit label zijn de gespijkerde werkbroeken van denimstof. Op deze uitvinding kregen Levi Strauss en zijn toenmalige zakenpartner Jacob Davis in 1873 het patent. Nu bijna 140 jaar later kun je de jeans van Levis tegenkomen op kantoor, in de kroeg of in de winkelstraten. Vrouwen, mannen en kids voelen zich onder alle omstandigheden nog steeds lekker in de sterke spijkerbroeken van dit label.

Bespaar flink op mode en home items van topmerken. Wees er snel bij, deals zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar!

 

Beyond de 501

Van bootcut tot en met straight en van super skinny tot en met boyfriend: alle varianten van de jeans van Levis passeren in Lounge by Zalando de revue. Ideaal want dat geeft je volop de gelegenheid tot het creëren van je ideale kledingcombinaties.

Zo maak je snel een casual business look met een straight-model plus een blouse en jasje. Of ga je naar een feestje? Met een bootcut en een kleurrijk strak shirt show je je rondingen en heb je meteen een comfortabele outfit voor op de dansvloer. Nog meer variatie in je jeans look kun je aanbrengen door te wisselen met de kleuren en bewerking van de stof. Zo geeft donkerblauw een nettere uitstraling.

Een jeansbroek in deze kleur kun je bijvoorbeeld best naar kantoor dragen als je werkomgeving vrij informeel is. Een meer nonchalante look krijg je met een lichtblauwe spijkerbroek. Wil je echt een vrijgevochten flair uitstralen? Dan hoort je jeans er verwassen en gescheurd uit te zien. Maar dan wel op stylishe wijze, zoals alleen het label het voor je maken kan.

Ben je benieuwd geworden wat Levis jeans allemaal voor jou in petto heeft? Meld je dan vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando. Je krijgt dan iedere dag de kans om de laatste fashion items voor een prikkie te scoren. Om je daarbij te helpen, worden de deals een paar dagen van tevoren aangekondigd. Zo kun je er direct bij zijn als jouw favoriete Levis jeans in de aanbieding komt. Meld je dus aan met je social media account, login gegevens van Zalando of naam en e-mail! Dan kun je direct gratis meedoen met speuren naar de meest waanzinnige must haves voor een zacht prijsje!

 Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot onze exclusieve Levis jeans sale en andere dagdeals!