Geox sale

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Geox Sale: ontdek een uitgekiende combinatie van fashion en technologie


Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken, zoals onze Geox sale. Bespaar tot wel 75%*! 

Geox sale
©Rohappy

‘Geox’ klinkt als een Amerikaans sportmerk. Maar dit label heeft niks met de Verenigde Staten te maken. Het is namelijk een Italiaans merk dat via een speciale technologie super luchtige schoenen produceert. Hun slogan is dan ook: ‘Geox, de schoen die ademt’. Maar ook als je niet per se op zoek bent naar ventilerende schoenen dan is het zeker de moeite waard om de Geox Sale van Zalando Lounge in de gaten te houden. Het Italiaanse label maakt namelijk ook nog eens juweeltjes van schoenen.

Dames kunnen kiezen uit een collectie van hippe sneakers tot en met stijlvolle pumps. Heren kunnen kilometers verslinden op hoogwaardige sportschoenen of hun business outfit afronden met elegante veterschoenen. Ook kids kunnen met luchtige tred door het leven dankzij een gevarieerd aanbod aan Geox-kinderschoenen. Bovendien kun je je ook tegen weer en wind kleden met een van de comfortabele jacks van Geox.


Gratis aanmelden


Geox: het verhaal van een genie

Het begin van Geox is een wonderlijk verhaal. De ademende schoen is namelijk ontstaan doordat landbouwingenieur Mario Moretti Polegato warme voeten kreeg tijdens het joggen. De inventieve Italiaan maakte daarop met zijn zakmes gaatjes in de zolen van zijn schoenen om te proberen of dat verlichting gaf. Dat lukte!

Geox sale
©fortton

Alleen waren zijn schoenen nu waterdoorlatend en niet geschikt om mee in de regen te rennen. Dat stopte Mario Moretti Polegato niet om een ademende schoen te creëren. Het lukte hem om uiteindelijk om met behulp van een membraan de Geox-techniek te ontwikkelen. In 1995 richtte hij zijn bedrijf op. Inmiddels is Geox een wereldbedrijf met een miljardenomzet. En nog steeds is er een team in het hoofdkantoor aan het werk om nieuwe uitvindingen te doen voor nog beter schoeisel.

Profiteer van uitzonderlijke kortingen in de Zalando Lounge

Wanneer je dus je voeten wilt verwennen dan is de Geox Sale van Zalando Lounge de plek waar je moet zijn. Hier kun je de beste items uit de actuele schoenencollectie van Geox voor een zacht prijsje scoren.

Geox sale
©Ales_Utovko

In het aanbod van de Zalando Lounge draait het niet alleen om gigantische kortingen die tot 75 procent kunnen oplopen. Het gaat in deze exclusieve shoppingclub namelijk vooral ook om actuele trends en absolute topitems. Meedoen is overigens heel eenvoudig en gratis bovendien. Ook kun je zien wat de komende aanbiedingen zijn, zodat je er op tijd bij bent in de Geox Sale. Meld je dus snel aan en je bent vrijblijvend deelgenoot van de meest geweldige voordeeltjes uit de Geox Sale of acties voor ander merken!


Meld je vrijblijvend aan bij Zalando Lounge en krijg toegang tot speciale acties. Zo shop je kleding, accessoires en lifestyle artikelen voor een fractie van de prijs! 

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.