Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

Geox Outlet

Geox. Stijlvolle en comfortabele schoenen voor elke gelegenheid. Ontdek nu ons assortiment met ademende technologie en loop met vertrouwen.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(53)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Geox Sale: ontdek een uitgekiende combinatie van fashion en technologie

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken, zoals onze Geox sale. Bespaar tot wel 75%*! 

GEOX outlet 1 CM

'Geox' klinkt als een Amerikaans sportmerk. Maar dit label heeft niks met de Verenigde Staten te maken. Het is namelijk een Italiaans merk dat via een speciale technologie super luchtige schoenen produceert. Hun slogan is dan ook: 'Geox, de schoen die ademt'. Maar ook als je niet per se op zoek bent naar ventilerende schoenen dan is het zeker de moeite waard om de Geox Sale van Lounge by Zalando in de gaten te houden. Het Italiaanse label maakt namelijk ook nog eens juweeltjes van schoenen.

Dames kunnen kiezen uit een collectie van hippe sneakers tot en met stijlvolle pumps. Heren kunnen kilometers verslinden op hoogwaardige sportschoenen of hun business outfit afronden met elegante veterschoenen. Ook kids kunnen met luchtige tred door het leven dankzij een gevarieerd aanbod aan Geox-kinderschoenen. Bovendien kun je je ook tegen weer en wind kleden met een van de comfortabele jacks van Geox.

Geox: het verhaal van een genie

Het begin van Geox is een wonderlijk verhaal. De ademende schoen is namelijk ontstaan doordat landbouwingenieur Mario Moretti Polegato warme voeten kreeg tijdens het joggen. De inventieve Italiaan maakte daarop met zijn zakmes gaatjes in de zolen van zijn schoenen om te proberen of dat verlichting gaf. Dat lukte!

GEOX outlet 2 CM

Alleen waren zijn schoenen nu waterdoorlatend en niet geschikt om mee in de regen te rennen. Dat stopte Mario Moretti Polegato niet om een ademende schoen te creëren. Het lukte hem om uiteindelijk om met behulp van een membraan de Geox-techniek te ontwikkelen. In 1995 richtte hij zijn bedrijf op. Inmiddels is Geox een wereldbedrijf met een miljardenomzet. En nog steeds is er een team in het hoofdkantoor aan het werk om nieuwe uitvindingen te doen voor nog beter schoeisel.

Profiteer van uitzonderlijke kortingen in de Lounge by Zalando

Wanneer je dus je voeten wilt verwennen dan is de Geox Sale van Lounge by Zalando de plek waar je moet zijn. Hier kun je de beste items uit de actuele schoenencollectie van Geox voor een zacht prijsje scoren.

In het aanbod van de Lounge by Zalando draait het niet alleen om gigantische kortingen die tot 75 procent kunnen oplopen. Het gaat in deze exclusieve shoppingclub namelijk vooral ook om actuele trends en absolute topitems. Meedoen is overigens heel eenvoudig en gratis bovendien. Ook kun je zien wat de komende aanbiedingen zijn, zodat je er op tijd bij bent in de Geox Sale. Meld je dus snel aan en je bent vrijblijvend deelgenoot van de meest geweldige voordeeltjes uit de Geox Sale of acties voor ander merken!

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot speciale acties. Zo shop je kleding, accessoires en lifestyle artikelen voor een fractie van de prijs!