Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Vans Outlet

Vans, de ultieme schoenen voor de urban avonturier. Ga voor stijl en comfort met de iconische sneakers, skateschoenen en streetwear. Ontdek vandaag nog jouw perfecte paar.

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Vans outlet: jouw merk voor een sportieve levensstijl

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van topmerken. Bezoek onze Vans outlet en shop schoenen voor een fractie van de prijs! 

Het merk Vans ademt het Californische levensgevoel. Het is niet weg te denken van goudgele Californische stranden, zonovergoten stadspleinen en vrolijke basketbalvelden. Van skaters tot bikers en van windsurfers tot survivors in de urban jungle: dit sportieve merk is er voor iedereen. De producten zijn toegesneden op een actieve en dynamische levensstijl. Om in de geschiedenis van dit merk te duiken, moeten we even terug naar het jaar 1966. De ontwerpers van Vans creëerden de eerste skateschoen ter wereld. Het design was perfect op maat gesneden voor performance boards, zodat professionele stunters zelfs tijdens de meest bloedstollende momenten verzekerd waren van voldoende grip en steun. De skateschoen werd opgevolgd door een lijn vrolijke strandkleding.

vans_outlet_2_CM

De nonchalante stijl van Vans sneakers

Heb je een bezoek aan Californië op de planning staan? Dan zul je merken dat de klassieke Era- en Slip-on-stijlen van dit merk nog altijd de lokale schoenwinkels domineren. Maar ook in de rest van de wereld combineert dit merk een sportieve look met het echte Californische levensgevoel. Van sneakerfan tot aanstormende rockband: Vans weet zelfs de meest diverse schare fans te inspireren.

De Vans outlet: comfortabele urbanwear voor iedereen

Ben jij ook fan van Vans? In dat geval is de Vans outlet van Lounge by Zalando voor jou 'the place to be'. Wist je dat je hier kleding van jouw favoriete merk kunt scoren tegen kortingen tot wel 75%*? Neem regelmatig een kijkje, want de collecties wisselen voortdurend.

vans_outlet_3_CM

 

In onze Vans Outlet vind je kleding voor zowel dames en heren als kinderen. Vans is namelijk een merk dat comfort biedt voor iedereen, van klein tot groot en van jong tot oud. Het biedt sportieve shirts en shorts, maar ook pantalons, jeans, jacks, singlets, hoodies en sweaters. Dankzij de consistente casual stijl die in alle ontwerpen terugkomt, zijn de losse items onderling gemakkelijk te combineren. Ook wat de gelegenheden betreft is Vans uiterst veelzijdig. Draag Vans naar school, tijdens het joggen of op een zonovergoten zomerdag. Met de Vans outlet ben je op elke uitdaging voorbereid.

Meld je aan voor de Lounge by Zalando

Heb jij geen tijd of zin om uitgebreid te gaan shoppen? Neem dan beslist een kijkje in de Lounge by Zalando. Hier vind je het hele jaar door de mooiste items van jouw favoriete merk. De prijzen maken jouw online shoppingtrip zo mogelijk nóg leuker. In onze Vans outlet shop je namelijk tegen legendarische kortingen. Zorg wel dat je er snel bij bent, want vele acties zijn slechts tijdelijk en op is op!

Vans sneakers, een echte Amerikaanse successtory

Vooral de skateboardwereld heeft Vans sneakers omarmd. Vans maakt niet alleen topkwaliteit schoenen, maar heeft ook hoge ogen gegooid met zijn sportieve mode en accessoires. Ben je een fan van Vans? Bij Lounge by Zalando kun je jouw nieuwe Vans sneakers met bijzonder veel voordeel aanschaffen. Je hoeft je alleen maar als lid in te schrijven, volkomen vrijblijvend en geheel gratis.

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken! Zo bespaar je tot wel 75%*!