Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Replay Outlet

Replay Jeans: Durf anders te zijn! Ontdek onze stijlvolle collectie jeans en kleding die perfect past bij jouw unieke persoonlijkheid. Kies voor comfort, kwaliteit en tijdloze stijl. Shop nu en creëer je eigen fashion statement.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(98)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Replay jeans: casual mode met Italiaanse flair

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen en shop o.a. Replay Jeans voor een fractie van de prijs!

Replay Jeans

©g-stockstudio

Al vier decennia lang staat Replay garant voor kwaliteit. Het Italiaanse merk werd opgericht in 1978 door Claudio Buziol, die toen nog maar 21 lentes telde. Vandaag beslaat het indrukwekkende hoofdkantoor in de heuvels van Asolo een kleine 25.000 vierkante meter. Dit is de plaats waar het designteam van Replay Jeanssteeds opnieuw de meest trendy collecties samenstelt. Italiaanse flair gaat naadloos samen met de ruige Amerikaanse denimlook.

Hoewel Replay bekend staat als een echt jeansmerk, biedt de collectie nog veel meer: van T-shirts tot tops, en van jassen tot jurkjes, riemen, schoenen en accessoires. In de Lounge by Zalando stel je nu tegen aantrekkelijke kortingen jouw persoonlijke Replay-outfit samen.

 

 Voor elke pasvorm de juiste Replay jeans

 Ieder mens is uniek, en daar heeft Replay volop rekening mee gehouden. De jeans variëren van de wijdere bootcut-snit tot slim fit. Je combineert ze eenvoudig met een casual top of T-shirt van dit Italiaanse fashionlabel. Een paar sneakers of schoenen uit de Replay Footwear-collectie maken je look compleet.

Replay jeans

©Coffeeandmilk

 Zowel voor dames als voor heren valt er in de collectie van Lounge by Zalando veel te ontdekken. Kies bijvoorbeeld eens voor een klassieke Replay jeans en combineer deze met een T-shirt met Amerikaanse print of een hoodie. Genoeg van je stoere urban look? In combinatie met een geruit overhemd, een stoere leren riem en westernlaarsjes creëer je in no time een compromisloze hipsterstijl.

Veertig jaar expertise in het maken van spijkerbroeken: dat zie je en dat voel je. De jeans zijn niet alleen van superieure kwaliteit, maar bieden ook nog eens een uitgekiende pasvorm. Sterker nog: hoe vaker je Replay jeans draagt, hoe lekkerder ze gaan zitten. Door de zachte maar stevige stretchstof passen ze zich als vanzelf aan jouw lichaam aan. In onze Lounge by Zalando kun je kiezen uit vele wassingen, modellen, kleuren en stijlen.

Welke Replay jeans is jou op het lijf geschreven?

Benieuwd welke jeans jou op het lijf geschreven is? Voor alle duidelijkheid zetten we de verschillende modellen even voor je op een rij.

Replay jeans

©g-stockstudio

• Bootcut jeans. Dit model is van boven strak en loopt vanaf de knie wijder uit. Perfect geschikt voor trendy fashion lovers. Draag er gerust hoge hakken bij - zo lijken je benen langer.• Boyfriend jeans. Ook een meisje wil soms weleens net zo nonchalant kunnen zijn als haar vriend. En waarom ook niet? Met dit baggy model creëer je een compromisloze stoere look. En niet onbelangrijk: hij zit nog lekker ook!• Relaxed fit jeans. Lekker wijd, relaxed én geschikt voor zowel dames als heren: dat is de relaxed fit jeans. Perfect voor een ontspannen dagje op de bank of voor casual Fridays.• Slim fit jeans. Of je nu van casual of chic houdt, de slim fit jeans zit als gegoten. Deze strakke spijkerbroek plaatst je figuur in het zonnetje.• Straight fit jeans. Dit model is recht, met iets meer ruimte rond de kuiten. Een echte klassieker voor ladies en gentlemen.• Tapered jeans. De pijpen van deze jeans lopen iets toe, waardoor je ze perfect kunt combineren met je favoriete sneakers. Een welkome variatie als je eens iets anders wilt dan skinny jeans.

Ben je toe aan nieuwe jeans? Shop dan nu jouw favoriete Replay-producten voordelig online. Meld je gratis aan als lid van de Lounge by Zalando, en profiteer het hele jaar door van aantrekkelijke kortingen!