Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

New Balance Outlet

New Balance, de perfecte mix van stijl en comfort. Ontdek onze trendy sneakers, sportieve kleding en accessoires. Voor een actieve levensstijl en een onderscheidende look. Shop nu en geef je outfit een frisse boost!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(84)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

NEW BALANCE SALE

Welkom bij Lounge by Zalando, dé online outlet voor modebewuste shoppers. Als u op zoek bent naar een nieuw paar New Balance schoenen tegen een gereduceerde prijs, bent u bij ons aan het juiste adres! Als geregistreerde gebruiker krijgt u toegang tot onze exclusieve live campagnes, waarin we de nieuwste collecties van topmerken presenteren, inclusief New Balance. Onze dagelijkse deals bieden u de kans om te besparen op uw favoriete merken en om de nieuwste trends in mode te ontdekken. Schrijf u nu in en ontdek wat we te bieden hebben. Het is de perfecte manier om uw garderobe bij te werken met de nieuwste mode en tegelijkertijd geld te besparen.

new_balance_outlet_2_CM

New Balance is een van de oudste sportmerken, het merk maakt sinds 1906 al topproducten voor sporters. De merknaam New Balance komt voort uit de aandacht die was besteed aan de balans en comfort van de drager. Ben jij een sportieveling die op zoek is naar de perfecte sportschoen of ben je op zoek naar trendy sneakers voor dagelijks gebruik? Meld je dan gauw aan bij Lounge by Zalando!

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van topmerken!

COMFORTABEL & IN BALANS 

Wil jij comfortabel lopen en er trendy uitzien? Je bent aan het goede adres bij New Balance. Het merk begon als een orthopedisch schoenenmerk, waardoor ze veel kennis en ervaring hebben op het gebied van ondersteuning, comfort en balans. Doordat New Balance veel tijd investeert in product testing en wetenschappelijk onderzoek, zijn ze in staat om nieuwe innovaties op de markt te brengen. Zo lanceerde New Balance o.a. een Fresh Foam tussenzool voor hardloopschoenen.

Natuurlijk staat New Balance niet alleen bekend om sportschoenen, maar ook om de trendy sneakers. Combineer New Balance sneakers met destroyed jeans en een t-shirt voor een casual look of een little black dress voor een casual chique look. Daarnaast kan je in onze New Balance Sale ook terecht voor sportkleding.

HOGE KWALITEIT & LAGE PRIJZEN

Stel jij sneakers en sportschoenen op prijs die een modieuze uitstraling hebben en bovendien de hele dag prettig dragen? Bezoek dan snel onze New Balance Sale. Meld je aan d.m.v. je Zalando inloggegevens, social media account of naam en e-mailadres.

In de Lounge by Zalando vind je een wisselende selectie aan kledingstukken van topmerken. Bekijk je favoriete acties en profiteer van kortingen tot wel 75%*! Bovendien garandeert Lounge by Zalando de echtheid van alle producten en verzekert klanten dat het gaat om producten uit huidige collecties. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan onze voordelen eens:

  • Een enorm aanbod aan mode en lifestyle producten
  • Hoogwaardige merk- en designer producten uit de nieuwste collecties
  • Sensationele kortingen tot wel 75%*!
  • Winkelen waar en wanneer je maar wilt met de Lounge by Zalando App
  • Laat je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgen

Meld je vrijblijvend en gratis aan en krijg toegang tot o.a. onze New Balance Sale. Profiteer van onze dagelijks wisselende acties en hoge kortingen!