Wij horen bij Zalando

Modström sale bij Lounge by Zalando

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(63)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Onderkoelde stijl in onze Modström sale

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken. Bespaar flink op mode en lifestyle producten!

modstrom sale

Bij je favoriete topmerken weet je precies wat je krijgt. Wil je onmiddellijk opvallen, dan weet je vast wel welke merken je in je garderobe moet zoeken. Alles wat je erbij draagt, speelt dan een ondersteunende rol. Er zijn echter ook merken waarmee je zeker kunt opvallen, maar niet op het eerste gezicht.

Neem bijvoorbeeld het Deense merk Modström. Wat je hier ziet, is subtiliteit en een onderkoelde stijl. Je loopt voorbij in een Modström jurkje en je ziet mensen twee keer kijken. De eerste keer globaal, de tweede keer met oog voor detail. En dan zie je ze bewonderend glimlachen. Kijk maar eens in onze interessante Modström sale en neem er de tijd voor. Word je al enthousiast?

Meld je eenvoudig aan voor de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Eigentijds en eigenwijs, uit Denemarken

Modström werd in 2004 opgericht in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Al vanaf het begin streefde het merk slechts één ding na: trendy fashion maken voor dames die graag hun vrouwelijkheid benadrukken, maar dan wel op een subtiele wijze. Een van de grootste successen van Modström was hun outdoor mode.

modstrom sale

Modström maakt gebruik van zachte en warme stoffen, smaakvolle kleuren en mooi gesneden silhouetten. Je kunt kiezen uit opvallende items, maar het merendeel maakt in eerste instantie toch een bedrieglijk eenvoudige indruk. Totdat je op de details gaat letten. Dan ga je veel mooie combinatiemogelijkheden zien. Trek je Modström kleding eenmaal aan, dan voel je de speciale aandacht die het merk heeft voor de perfecte synthese van vorm en materiaal.

Wist je overigens dat Modström een voortrekkersrol vervult als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen? Alle kleding wordt gemaakt in ateliers waar aanvaardbare lonen worden betaald en gewerkt wordt onder goede arbeidsomstandigheden.

Bespaar flink op kleding, schoenen, accessoires en lifestyle artikelen!

Veel smaakvolle combinaties in onze Modström sale

Je voelt je extra vrouwelijk als je een mooi jurkje uit onze Modström sale aantrekt. Combineer je jouw jurk met een Modström trui of vestje? Als je kijkt naar hun blouses, zie je gegarandeerd combinatiemogelijkheden. Met hun smaakvolle en ietwat speelse prints kunnen ze een formele werkoutfit een eigentijds en vriendelijk karakter geven.

modstrom sale

Draag je ze bij je favoriete skinny jeans, dan geven ze je outfit net dat beetje allure waardoor je toch iets chics blijft uitstralen. Als je 's avonds uitgaat, houden hun slank gesneden jasjes je heerlijk warm en blijf je een en al vrouwelijkheid uitstralen. Werp nog maar eens een tweede blik op de collectie in onze Modström sale. Weet je al hoe je Modström fashion gaat combineren?

Wees er snel bij, op = op!

Waarom zou je geen lid worden van Lounge by Zalando?

Als je lid wordt van Lounge by Zalando, dan ga je jezelf trakteren op veel voordeel. Wat moet je er allemaal voor doen en wat kost het? Je hoeft je alleen maar in te schrijven, je betaalt niets en bent ook niet verplicht om iets af te nemen. Echter, dat ga je toch wel doen. Elke week krijg je van Lounge by Zalando interessante aanbiedingen op het gebied van kleding, schoenen en accessoires.

Elke week zie je actuele mode-items van topmerken met kortingen tot wel 75% van de winkelwaarde. De voorraad is echter wel beperkt en een actie is altijd tijdelijk. Kijk regelmatig, beslis snel en je kunt echt van heel veel voordeeltjes profiteren.

Shop trendy mode en lifestyle producten voor een fractie van de prijs. Meld je nu geheel gratis en vrijblijvend aan!