Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Havaianas Outlet

Havaianas, de ultieme zomerse must-haves! Met hun kleurrijke en comfortabele slippers en sandalen, geniet je van elke stap. Ontdek nu jouw perfecte paar en stap in stijl de zomer tegemoet!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Haal de zon in huis met onze Havaianas sale

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen van echte topmerken. Zo bespaar je flink op de mooiste producten!

havaianas outlet 2 CM

Als je zon fel schijnt, de mussen van het dak dreigen te vallen en jij veel zin hebt om het strand op te zoeken, dan draag je ze aan je voeten. Teenslippers trek je binnen een paar seconden aan en je voeten genieten van zon en de frisse buitenlucht. Je koopt natuurlijk niet zomaar teenslippers. Juist bij deze gemakkelijke strandschoenen is het van belang dat ze goed en stabiel blijven zitten en je niet irriteren. Als er één topmerk is dat gespecialiseerd is in teenslippers, is het wel Havaianas. Word lid van Lounge by Zalando en shop je nieuwe paar teenslippers in onze Havaianas sale.

Ben je op zoek naar trendy slippers of schoenen van de beste merken? Meld je dan gratis aan bij Lounge by Zalando en shop voordelig!

 

Schotse innovatie, Braziliaans succes

Het succesverhaal van Havaianas begon in 1968 in Brazilië. De Schotse ondernemer en ontwerper Robert Fraser keek nog eens goed naar traditionele Japanse zōri sandalen en kwam met een meer Westers ontwerp. De Havaianas teenslipper was geboren. Zijn flip flops hadden oorspronkelijk altijd een witte binnenzool en een gekleurde buitenzool, met een veelvoud aan kleuren voor het bovendeel.

Havaianas outlet 3 CM

Fraser was de allereerste die in staat was om teenslippers in grote aantallen van rubber te laten maken. Vanaf het eerste moment waren zijn flip flops bijzonder populair onder de Braziliaanse bevolking, die zelf ondervonden hoe lekker Havaianas lopen in een subtropische en tropisch klimaat. Vanuit Brazilië veroverde het merk de rest van de wereld.

Wil jij zelf voelen wat deze unieke Schots-Braziliaanse samenwerking voor jouw voeten kan betekenen? In onze Havaianas sale vind je jouw teenslippers in bijzonder veel trendy kleuren die je gemakkelijk combineert met je zomerkleding.

 

Gemakkelijk te combineren met elke zomerse outfit

Draag je nieuwe paar uit onze Havaianas sale met een felgekleurde bermuda, een frivool zomerrokje en een T-shirt. Trek ze aan onder je badkleding als je net uit de zee of het zwembad stapt. Word wakker in je comfortabele bed en schiet ze aan je voeten als je op weg bent naar de douche. Serveer je ontbijt in je tuin en draag ze gewoon in huis als het allemaal lekker comfortabel en makkelijk mag zijn.

Je kunt alle kanten op met je mooie Havaianas teenslippers. Wat doe je met je teennagels? Hou je ze naturel of lak je ze in een kleur die past bij de kleurstelling van je flip flops?

Meld je eenvoudig aan met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

 

De grote voordelen van Lounge by Zalando

Lid worden van Lounge by Zalando kost je niets. Als lid ben je niet verplicht tot afname, maar je gaat het automatisch toch doen. Wat wil je? Kun jij weerstand bieden aan kortingspercentages tot 75%* van de winkelwaarde?

Download onze Lounge by Zalando app en bekijk wekelijks de interessante aanbiedingen. De voorraad is beperkt en de actie tijdelijk. Beslis snel en geniet van veel voordeel.

Meld je aan en word gratis en vrijblijvend lid van onze exclusieve online outlet!