Wij horen bij Zalando

Elke dag nieuwe deals bij Lounge by Zalando

Antik Batik Outlet

Antik Batik, jouw ultieme bestemming voor stijlvolle mode en lifestyle. Ontdek onze prachtige collectie, van trendy kleding tot must-have accessoires. Laat je inspireren en straal met Antik Batik!

Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Aan Antik Batik is alles uniek

Ben je op zoek naar nieuwe outfits van topmerken? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet en krijg toegang tot online deals en outlets.

antikbatik_outlet_2_CM

*De aanbiedingen zijn maar voor een bepaalde tijd online, tussen de 3 en 5 dagen. Ze maken geen deel uit van een blijvend aanbod.

Fans van boho chic opgelet: speciaal voor jou hebben we nu een heel mooi merk klaarliggen! Het Franse designerlabel Antik Batik werd opgericht in 1992 door Gabriella Cortese. Haar missie? "Ik wil een garderobe creëren die de herinneringen van een wereldreiziger oproept, zoals de spullen op zolder die aan haar langgekoesterde kindermomenten herinneren, of aan de wildste feestjes." Vanaf het prilste begin tovert Cortese die missie om tot haar eigen versie van 'boho chic'. Natuurlijke materialen en arty influences ontmoeten elkaar. En dan hebben we het nog niet gehad over het borduurwerk en de patronen. Wat inspireerde Gabrielle Cortese eigenlijk om de fashion wereld binnen te stappen? Leg haar die vraag voor en ze kan je honderduit vertellen over de reizen die ze heeft gemaakt.Vergezeld door haar backpack ontdekte ze dat de wereld bol staat van ambachtelijke tradities. Dat maakte dat Cortese vraagtekens begon te plaatsen bij ons industriële tijdperk. Want wat is de waarde van een jurk, als alle andere jurken in het rek precies hetzelfde zijn? Waarom zou je een flinke smak geld uitgeven aan een designerbag die miljoenen andere vrouwen ook dragen? Het productieproces van Antik Batik is een daad van verzet.Kies je voor dit merk, dan weet je 100% zeker dat je een uniek product in handen krijgt. Maar ook het klimaat is een terechte zorg van Gabrielle Cortese. Achter Antik Batik ligt de visie dat duurzame ontwikkeling méér is dan het milieu alleen. Het gaat ook over mensen, de manier waarop we samen leven en geld verdienen. Antik Batik zet zich in voor een keten van solidariteit, waarbij mensen elkaar helpen en steunen. "In tijden van crisis keren we terug naar wat ethisch is, naar de dingen die waar zijn en wortels hebben," aldus Cortese. "Dan verlangen we terug naar handmade, authenticiteit en menselijkheid. Hand en mens maken het verschil."

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Samen sterk voor een betere wereld

De ontwerpen van Antik Batik zijn overduidelijk gemaakt met liefde. Kijk even naar die mooie bloemenjurk, sluit je ogen en in gedachten kun je de naaister zo met naald en draad aan het werk zien. Gabrielle Cortese blies oude ambachten nieuw leven in. Broodnodig vindt ze, want in onze industriële wereld dreigt het handwerk verloren te gaan. Borduren, drukken, weven en stempelen: vele handen geven elk item een unieke ziel.

antikbatik_outlet_3_CM

Het merk gelooft daarnaast ook in longterm partnerships. Het onderhoudt sterke banden met ruim twintig workshops over de hele wereld die de kwaliteit waarborgen. "Onze relaties zijn menselijk. Ik ken hun familie en zij kennen de mijne," zegt Cortese daarover. Ook nu ze aan het roer staat van een ijzersterk merk zit het reizen nog altijd in haar bloed.Jaarlijks reist ze vier maanden lang de wereld rond om ambachtslui te ontmoeten, met hen over hun kunst te praten, naar hen te luisteren en hen te helpen bij het verbeteren van hun levensomstandigheden. Zo bindt dit merk de wereld samen tot één hechte familie. Wil jij daar onderdeel van zijn? Door voor dit label te kiezen, zeg je nee tegen massaproductie en draag je actief bij aan een betere wereld.

Bespaar flink op mode en home items! Wees er snel bij, deals zijn alleen tijdelijk beschikbaar. 

Vergeet size zero, deze kleding staat iedereen

Authenticiteit wordt kunst in de bonte wereld van Antik Batik. In de collectie vind je jurken, tunieken, rokken en blouses van eerlijke materialen. Naast boho chic ademen ze ook een vleugje vintage. Bloemen, strikjes, broderie en pasteltinten maken geluk weer verrassend gewoon. En size zero? Zelfs schoonheidsnormen hebben niet het eeuwige leven. Vandaag draait alles om authenticiteit; om de kracht om je best mogelijke zelf te zijn. De designs van dit merk 'fitten 'en flatteren, of je nu petite bent of pretty in plussize. Ruimvallende ontwerpen en soepele stoffen camoufleren ontsierende vetrolletjes en zetten je troeven in de schijnwerpers.Bovendien bieden ze je elke dag opnieuw een flinke dosis draagcomfort. De blouses, jurken en tunieken zijn gemaakt van hoogwaardige katoen en geschikt voor elke denkbare gelegenheid. En de prijs? Grote kans dat vandaag je geluksdag wordt. Als je je nu gratis en vrijblijvend aanmeldt voor Lounge by Zalando kun je rekenen op speciale kortingen tot wel 75%*! Vergeet niet om onze acties in de gaten te houden, want de collecties wisselen voortdurend. Is dit geen buitenkans om je leven een vleugje boho chic mee te geven?

Ben je op zoek naar stijlvolle mode van topmerken tegen gereduceerde prijzen? Meld je dan nu aan!