Wat is Black Friday?


Vrijdag, 26 november, gaan de Zalando Lounge Black Friday 2021 aanbiedingen weer van start! Black Friday wordt steeds populairder in Europa, maar wat is Black Friday en waar komt het vandaan?


Naar de dealsCYBER WEEK ZALANDO LOUNGE – TOP MERKEN

We zijn nog bezig met de Black Friday-campagne, maar we kunnen je al wel een paar details prijsgeven. Ten eerste: de Black Friday-uitverkoop begint eind november. Ten tweede: de promoties zullen thematisch zijn, dus elke dag van de Cyber Week zullen wij je een andere selectie van campagnes en topmerken aanbieden. Ten derde zullen de nieuwe campagnes op verschillende tijdstippen van start gaan, zodat je ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds de kans krijgt om geweldige aanbiedingen te doen. Ten vierde: jouw favoriete merken hebben exclusieve Black Friday-aanbiedingen voorbereid met Zalando Lounge. Er komen unieke promoties aan:

♦️ Levi’s jeans en kleding Calvin Klein kleding, schoenen en accessoires Versace luxe accessoires ♦️
♦️ sport & street style van addias Nike schoenen & kleding ♦️
♦️ ASICS sportcollecties exclusieve Michael Kors campagnes ♦️
♦️ BOSS promoties dames-, heren- en kinderschoenen van ECCO ♦️
♦️ stijlvolle Converse sportschoenen

En nog veel meer!


 WAT IS BLACK FRIDAY 2021 & WAAR KOMT HET VANDAAN?


In de Verenigde Staten is Black Friday, oftewel zwarte vrijdag, de vrijdag na Thanksgiving. Black Friday wordt ook wel gezien als het onofficiële begin van het kerstseizoen. Veel Amerikanen beginnen dan ook traditiegetrouw cadeautjes in te kopen voor kerst. Er zijn meerdere theorieën over het ontstaan van Black Friday, maar één ding is zeker, het is een feestelijke dag voor klanten en retailers! Tijdens Black Friday shop je hoogwaardige producten en topmerken tegen hoge kortingen. Mocht je nog op zoek zijn naar een kerstcadeau of sinterklaas cadeautjes, sla dan je slag tijdens Black Friday!


zalando Lounge black friday


Een alternatieve theorie, dat Black Friday de eerste dag was waarop winkeliers uit de rode cijfers raakten, is onderzocht maar een fabeltje gebleken.

Misschien ben je ook wel bekend met de beruchte Black Friday taferelen. Koopjesjagers staan uren in de rij om scherpe aanbiedingen te bemachtigen. Doordat de koopjes alleen op Black Friday beschikbaar zijn, heb je dus pech als je favoriete koopje al is uitverkocht. Er ontstaan door deze drukte vaak vervelende situaties, waarin klanten elkaar dwingen snelle aankoopbeslissingen te maken. Gelukkig shop je bij Zalando Lounge vanuit je huiskamer de beste Black Friday aanbiedingen!


Wil jij graag weten hoe je de beste deals scoort op Black Friday? Lees het volgende artikel eens!

Tips & Tricks: Hoe bemachtig je de beste dagdeals?


BLACK FRIDAY 2021 AANBIEDINGEN BIJ ZALANDO LOUNGE

Black Friday wordt steeds populairder en is nu ook op grote schaal overgewaaid naar Nederland. Je zult misschien denken, wat heb ik er aan? Als je graag voordelig shopt kun je alvast je sinterklaas- en kerstinkopen doen. Misschien heb je nog wel warme kleding en accessoires nodig om je voor te bereiden op het koude winterweer? Kortom, shop producten voordelig en goedkoop tijdens de Black Friday 2021 sale.

Op vrijdag 26 November biedt Zalando Lounge je een dag vol kortingen en verrassingen aan, bovenop onze dagelijkse aanbiedingen! Denk aan hoogwaardige producten voor dames, heren en kinderen, zoals kleding, tassen en accessoires van topmerken. Meld je van tevoren gratis en vrijblijvend aan, zodat jij op tijd toegang hebt tot de beste Black Friday aanbiedingen! Ben je vaak onderweg? Download dan de Zalando Lounge App.


Wij wensen iedereen veel shopplezier op Black Friday!

Naar de deals

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.