Diesel

Gratis hotline 0800 022 71 43
Dagelijks acties met exclusieve topmerken
Kortingen tot 75%*

Aanmelden en van korting profiteren!

Diesel: trendmerk nu voordelig bij Zalando Lounge

Het Italiaanse modelabel Diesel is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de modebranche en overtuigt nog steeds met nieuwe streetstyles. Het begon allemaal met de typische jeans, maar inmiddels ontwerpt het merk naast een uitgebreide kledinglijn ook parfum en accessoires.

iStock 000029325710 Small Diesel

Dankzij de opvallende designs en de hoogwaardige kwaliteit van de kleding is het label vandaag de dag zo succesvol. Bij Zalando Lounge kan je nu artikelen van Diesel tegen koopjesprijzen bemachtigen en je kledingkast makkelijk opwaarderen! T-shirt, jeans, overhemden – alles wat je je wenst vind je in onze speciale aanbiedingen.

Hoogwaardige kleding van Diesel tegen lage prijzen

De merknaam Diesel is inderdaad een metafoor voor de gelijknamige brandstof. De oprichter van het merk, Renzo Rosso, wilde toen in 1978 het label als drijvende kracht in de modebranche etableren en gaf het daarom deze naam. Daarbij moest het een korte en opvallende naam zijn, zodat het snel bekend zou worden.

In de jaren 90 was Diesel al een groot succes en wordt ook vandaag de dag nog door vele sterren gedragen. De uitstekende afwerking zorgt er daarbij voor dat de kleding zeer duurzaam is en ook na 10x wassen nog een perfecte pasvorm heeft. De hoogwaardige stoffen en unieke designs geven je een trendy uitstraling en zullen je nog lang een zelfverzekerd gevoel geven. Dus op naar de Zalando Lounge online outlet en shop voordelig naar designerkleding!

iStock 000034808740 Small Diesel

Diesel en nog meer topmerken bij Zalando Lounge

Zalando Lounge biedt je als exclusieve fashion club veel onweerstaanbare voordelen! Populaire merken zoals Diesel, adidas en Guess zijn nog maar een paar van de vele topmerken die we tegen onverslaanbare prijzen aanbieden. Dagelijks wisselende verkoopacties bieden je nodige afwisseling en altijd weer een nieuw aanbod.

Behaal je voordeel met Zalando Lounge:

• Gratis lidmaatschap zonder verplichtingen • Breed assortiment aan exclusieve merken • Kortingen tot wel 75%*!

Een gratis nieuwsbrief informeert je over alle komende verkoopacties. Zo ben je altijd goed geïnformeerd en verzeker je jezelf snel van de beste koopjes!

Gratis aanmelden

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.