ZALANDO LOUNGE APP


Google3 Zalando Lounge appsApple3 Zalando Lounge apps

Ontdek de nieuwste aanbiedingen van onze Shopping club nu onderweg! Download de Zalando Lounge App voor iOS of Android nu op je mobiele telefoon.  


 EXCLUSIEVE MERKEN MET KORTINGEN TOT WEL 75%*


Ontdek topmerken, hoge kortingen en verschillende producten in onze meerdaagse verkoopcampagnes. Registreer je gratis, vrijblijvend en snel. Eindelijk kun je met onze app de huidige en komende campagnes onderweg volgen. Je hoeft geen campagne meer te missen!

De intuïtieve bediening van de app geeft je een goed overzicht van alle merken en producten. Zo kan je nieuwe outfit makkelijk en snel in je winkelmand worden geplaatst. Je kunt ook een notificatie instellen als je een bepaalde campagne niet wil missen. Je zult dan een reminder ontvangen voor de start van deze sale.

Google3 Zalando Lounge appsApple3 Zalando Lounge apps

muckupp 1024x768 Zalando Lounge apps

Niet alleen is registreren gratis, maar het is ook vrijblijvend. Maak je dus niet druk om verkoopverplichtingen en neem rustig de tijd om ons assortiment te verkennen en je favoriete producten te selecteren. Naast bekende merken en nieuwe labels, kun je op Zalando Lounge ook seizoensgebonden acties vinden die onze trend experts exclusief voor je hebben samengesteld. Een nieuw en up-to-date assortiment wacht om ontdekt te worden door jou!


ZALANDE LOUNGE – DÉ ONLINE OUTLET


Vind exclusief bij de Zalando Lounge Shoppingclub een dagelijks wisselend assortiment vol goedkope kleding van topmerken. Wat wil je nog meer? Onze Zalando Lounge Apps maken shoppen onderweg nog makkelijker en leuker. Ontdek de ultieme shopbeleving zelf!

“Leuke app met goede aanbiedingen. Heel divers.” Miss Mek-Flurry

muck up 1024x768 Zalando Lounge apps

 Google3 Zalando Lounge appsApple3 Zalando Lounge apps

Download eenvoudig de Zalando Lounge app op je telefoon en mis geen enkele campagne meer van je favoriete designer. Naast kleding zijn er ook regelmatig accessoires, schoenen en woonartikelen te vinden. Onze intuïtieve navigatie maakt het shoppen voor onderweg nóg eenvoudiger.

Laat je inspireren door onze exceptionele stijlen en inspirationele outfits. Blijf op de hoogte met de Zalando Lounge Apps. Als lid van onze fashion club, geniet je namelijk van kortingen tot wel 75%*!

Ondanks de lage prijzen garanderen wij de echtheid van alle producten. Wel zo fijn natuurlijk. De kleding is alleen gelimiteerd en beperkt beschikbaar op onze site, snel zijn loont! Download daarom nu onze Zalando Lounge Apps op je telefoon!

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.