De Zalando Lounge app

De bekendste shopping club is nu ook onderweg bereikbaar!

160825 LP mobile friendly 610x406 nl De Zalando Lounge app

Exclusieve merken met kortingen tot wel 75%*

Geniet van geweldige kortingen op actuele designer items bij onze verkoopacties. Registratie is snel en gratis! Eindelijk kun je de actuele en aankomende campagnes onderweg volgen. Zo mis je geen enkele aanbieding meer!

download1 De Zalando Lounge app

Het lidmaatschap is gratis

Niet alleen gratis lidmaatschap, maar ook geen enkele koopverplichting. Zo kun je rustig de tijd nemen tijdens het winkelen.

160825 LP mobile friendly 610x406 nl1 De Zalando Lounge app

Naast bekende merken en nieuwe labels, kun je op Zalando Lounge ook seizoensgebonden acties vinden die onze trendexperten exclusief voor je hebben samengesteld.

download1 De Zalando Lounge app

151105 zalando lounge app element De Zalando Lounge app

Ontdek de nieuwste aanbiedingen van onze shopping club nu ook onderweg met de Zalando Lounge app voor iOS.

Zalando Lounge is een fashion outlet voor heren-, dames- en kinderkleding en biedt bekende merken aan tegen een sterk gereduceerde prijs. Nu kan je wel heel gemakkelijk op je smartphone surfen naar driedaagse deals!

“Leuke app met goede aanbiedingen. Heel divers.” Miss Mek-Flurry

610x406 nl screens De Zalando Lounge app

Download eenvoudig de Zalando Lounge app op je telefoon en mis geen enkele campagne meer van je favoriete designer. Naast kleding zijn er ook regelmatig accessoires, schoenen en homeartikelen te vinden. De intuïtieve navigatie maakt het shoppen voor onderweg nóg eenvoudiger.

Laat je dagelijks inspireren door een nieuw assortiment van mooie looks en buitengewoonlijke stijlen en blijf met de Zalando Lounge app up-to-date. Als lid van onze fashion club profiteer je van kortingen tot wel 75%*!

download1 De Zalando Lounge app

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.