GEMAKKELIJKE TOEGANG TOT KORTINGEN MET DE ZALANDO LOUNGE APP


♦ snelle en gemakkelijke toegang tot topmerken & de hoogste kortingen
♦ gepersonaliseerde pushmeldingen


google-play-badge nl Download_on_the_App_Store_Badge_NL_RGB_blk_100317


Black Friday


Bereid je voor en download de zalando lounge app


Als je je slag wilt slaan met de meest recente koopjes, hoef je hiervoor niet gekluisterd aan je computer thuis te zitten. Gebruik de Zalando Lounge app, hier vind je de nieuwste kortingen en speciale acties thuis, tijdens werk of onderweg. Met dank aan onze nieuwste actiemeldingen, hoef je je nooit meer zorgen te maken over het missen van aanbiedingen. Met enkele klikken kan je je favoriete merken vinden voor geweldige prijzen.

We hebben geweldige deals, geliefde merken en Zalando Lounge kortingscodes voor je klaarstaan. Ons aanbod zal online en in de Zalando Lounge app beschikbaar zijn, zodat je niet het huis uithoeft om de kolkende menigte in de steden te trotseren. Download de app, zet een lekker kopje koffie en bezoek onze club.

⭐ ontvang bestelstatus meldingen

⭐ ontvang kortingscodes en geheime acties exclusief voor de App

⭐ krijg exclusieve toegang tot speciale campagnes

⭐ Ontdek de snelste toegang tot dagelijks aanbod

google-play-badge nl Download_on_the_App_Store_Badge_NL_RGB_blk_100317


Exclusieve merken afgeprijsd tot 75%*


Mis onze tijdelijke acties nooit en krijg exclusieve toegang voor leden tot de beste designermerken. Registreer nu gratis! Nu kun je eindelijke onze huidige en verwachte acties onderweg volgen! Als je je aanmeldt voor meldingen krijg je extra kortingscodes en exclusieve kortingen alsook dagelijkse aanbiedingen voor jouw geliefde merken.

Zalando Lounge app nl

google-play-badge nl Download_on_the_App_Store_Badge_NL_RGB_blk_100317

Lidmaatschap is niet alleen gratis, maar ook compleet vrijblijvend. Omdat je geen verplichting hebt tot kopen, kan je je tijd nemen om te beslissen over het aanschaffen van je nieuwe favoriete items. Naast onze topmerken en populaire collecties biedt Zalando Lounge ook speciale seizoensgebonden acties aan met exclusieve, met zorg uitgekozen artikelen.


Gratis Zalando Lounge App – ons concept


Ontdek nu de nieuwste aanbiedingen van onze shopping clubs in de Zalando Lounge app voor iOS en Android. 

Zalando Lounge is een mode outlet voor mannen-, vrouwen-, en kinderkleding waar artikelen van vooraanstaande merken worden aangeboden voor hoge kortingen. Nu, voor jouw gemak, kan je onze driedaagse deals via je smartphone bekijken en meldingen ontvangen voor de merken waar jij van houdt.

Leuke app met goede aanbiedingen. Heel divers.” Miss Mek-Flurry

Zalando Lounge app nl

Het is snel en makkelijk om onze app te downloaden naar je telefoon zodat je geen van de laatste collecties van je favoriete designers hoeft te missen. Naast een geweldige kledingkeuze, ontvang je regelmatig een selectie van producten zoals accessoires, schoeisel, en huishoudelijke producten. Onze intuïtieve navigatie maakt het makkelijk om overal onderweg te kunnen shoppen, net zoals het filteren op maat, kleur en prijs. Als lid van onze fashion clubs kan jij voordeel halen uit kortingen tot 75%*!

Meld je gratis en vrijblijvend aan!

google-play-badge nl Download_on_the_App_Store_Badge_NL_RGB_blk_100317

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.