Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope schoenen met hoge hakken online

Hoge hakken. Stijlvol, zelfverzekerd en klaar om indruk te maken. Stap in de wereld van elegante schoenen die je look naar een hoger niveau tillen. Ontdek vandaag nog jouw perfecte paar.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(77)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Prachtige hoge hakken

Welkom bij Lounge by Zalando, de online outlet waar je dagelijks nieuwe deals kunt vinden van topmerken, waaronder een breed scala aan stijlvolle hoge hakken. Bij ons vind je een uitgebreide collectie hoge hakken van de beste merken, met kortingen tot wel -75%*. Of je nu op zoek bent naar elegante pumps, sexy stiletto's of comfortabele sleehakken, wij hebben het allemaal. Onze exclusieve live campagnes worden regelmatig geüpdatet met nieuwe aanbiedingen, dus meld je nu gratis aan en ontdek de nieuwste trends op het gebied van hoge hakken. Begin vandaag nog met besparen op jouw favoriete merken en creëer de perfecte look voor elke gelegenheid.

highheels_outlet_2_CM

Als vrouw kun je nooit genoeg schoenen hebben.  Ze laten onze benen langer lijken, geven ons een zelfverzekerde tred en een verleidelijke look. Aangezien ze in alle kleuren, stijlen en vormen bestaan hebben we er nooit genoeg van! In de unieke schoenen outlet van Lounge by Zalando vind je een uitgebreid assortiment aan pumps, sandalen en laarzen met hoge hakken. Meld je gratis en vrijblijvend aan en shop pumps van topmerken met kortingen tot wel 75%*!

Meld je gratis aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

 Hoogwaardige high heels

Wanneer je een stel pumps aanschaft kun je gaan voor een stel met blokhakken van een paar centimeter of voor smalle naaldhakken van wel 15 centimeter. Vooral de hoge en smalle hakken zijn vaak zeer verleidelijk en stijlvol, maar het is niet altijd even gemakkelijk er ook stijlvol op te lopen. Hieronder vind je een paar tips voor een elegant loopje.

Stijlvol lopen op hoge hakken:

  • Loop je schoenen eerst een paar uurtjes in voordat je ze een hele dag draagt
  • Kies hakken met de juiste pasvorm. Zijn ze te klein, doen je voeten snel pijn, zijn ze te groot dan glipt je hiel eruit of creëert wrijving wat blaren veroorzaakt
  • Ga voor kwaliteit: soepele materialen passen zich aan de vorm van je voet aan
  • Borst vooruit, rug recht en strek je benen helemaal uit!

Natuurlijk is het verstandig om de lengte van je hak aan te passen aan de gelegenheid. Heb je een feestje waar genoeg mogelijkheden zijn om even te zitten of waar je voornamelijk zit? Trek dan een keer die verleidelijke naaldhakken aan. Wil je de hele avond dansen, maar toch hoge hakken dragen? Ga dan voor een model met een dikke hak en slechts enkele centimeters hoog.

Bespaar flink op mode en home items. Wees er snel bij, deals zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar!

highheels_outlet_3_CM

Hoge hakken, pumps en meer in onze schoenen outlet

Naast prachtige pumps en hoogwaardige high heels heeft de Lounge by Zalando online outlet nog veel meer schoenen, kleding en lifestyle artikelen. Van mooie laarzen tot ballerina’s en cocktailjurkjes tot sportbroeken. Shop modieuze items in onze spannende driedaagse aanbiedingen!

Ook voor de kids en heren is er een ruime collectie aan modieuze merkkleding en -schoenen. En dat alles van exclusieve merken met kortingen tot wel 75%*! Lounge by Zalando garandeert de echtheid van alle producten. Tevens verzekeren wij onze leden dat de producten uit huidige collecties van topmerken komen. Natuurlijk is een aankoop niet verplicht. Meld je dus gauw aan en laat je inspireren. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan onze ledenvoordelen eens:

  • Een enorm aanbod aan mode en lifestyle producten
  • Hoogwaardige merk- en designer producten uit de nieuwste collecties
  • Sensationele kortingen tot wel 75%*!
  • Winkelen waar en wanneer je maar wilt met de Lounge by Zalando App
  • Laat je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgen

 Meld je gratis en vrijblijvend aan en shop hoge hakken van topmerken met kortingen tot wel 75%*! Neem gauw een kijkje!