Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope jurkjes online

Jurkjes voor elke gelegenheid! Van elegante avondjurken tot casual zomerjurkjes. Ontdek onze prachtige collectie en vind jouw perfecte stijl. Shop nu en straal!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(78)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

GOEDKOPE JURKJES VAN TOPMERKEN

Ben je opzoek naar goedkope jurkjes van topmerken? Dan ben je bij Lounge by Zalando aan het goede adres! Schrijf je gratis, vrijblijvend en snel in en surf door ons aanbod met kortingen tot wel 75%*. Ben je benieuwd hoe je jurkjes het beste kan combineren, de laatste trends of welk soort het best bij jou past? Lees dan gauw verder! 

dresses_outlet_2_CM

Jurkjes, misschien haat of houd je van ze. Toch zijn het essentiële stukken voor in je kledingkast. Waarom? Jurken zijn veelzijdig en gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in allerlei soorten, fits, designs, kleuren en maten. Er is dus voor ieders wat wils!

EEN JURK VOOR JOU 

Ben je gestresst, druk of niet zo ochtendpersoon, maar wil je wel goed voor de dag komen? Zorg dan dat je flink wat jurkjes in je kast hebt hangen. Wanneer je een jurk draagt ben je in principe in no-time ready to go. Een jurk is een zeer veelzijdig kledingstuk en is op veel manieren te stylen . Een little black dress hoort elke modeliefhebster natuurlijk in haar kast te hebben, maar daarnaast kun je ook uit veel andere soorten jurken kiezen zoals party jurkjes en jersey jurken.

LIFE IS TOO SHORT TO WEARING BORING CLOTHES

dresses_outlet_3_CM

Daarnaast zijn de regels veranderd, jurken hoeven niet langer met alleen hakken gedragen te worden. Sneakers, enkellaarsjes en overknee laarzen zijn ook helemaal in!  Natuurlijk zijn we nog steeds fan van een stel goede hoge hakken onder een chique glitterjurk, maar een stel sneakers zijn ontzettend comfortabel en ook nog eens hip. Wat wil je nog meer? Tevens kun je ook eindeloos blijven combineren met jasjes en accessoires om de jurk geschikt te maken voor elk evenement. Draag een blousejurk met hoge hakken, een blazer en zilver of goudkleurige sieraden voor een chique effect. Ben je toe aan een casual trendy look? Style je blousejurk dan met een stel enkellaarsjes of sneakers, een bomberjack en mini rugzak. De opties zijn eindeloos, style de jurk naar jouw voorkeur!

MISKOOP IS DUURKOOP

Miskoop is duurkoop. Wie kent het niet? In een opwelling koop je een jurk die helemaal niet bij je past of die je nooit zal dragen omdat er geen gelegenheid voor is. Het kan daarom handig zijn om tijdens het kiezen van een jurk goed rekening te houden met enkele factoren om een miskoop te voorkomen.

Zo kun je jezelf de volgende vragen o.a. stellen:

  • Voor welke gelegenheid is deze jurk geschikt?
  • Accentueert de kleur van de jurk mijn tint, oog- en haarkleur?
  • Draagt het materiaal prettig?
  • Past de jurk bij de rest van mijn garderobe?
  • Past het model goed bij mijn figuur?
  • Naar wat voor soort mouwen en taille ben ik naar op zoek?

Of je nu op zoek bent naar die lekker warme gebreide jurk om je warm te houden tijdens de winterdagen of naar een zakelijke jurk voor op het kantoor, een avondjurk of een mooie zomerjurk voor net die warme dagen. Ga je naar het strand, kan je je best tooien in een comfortabele strandjurk. Lounge by Zalando biedt verschillende soorten aan van topmerken met hoge kortingen. Ben je op zoek naar iets specifieks? Wij bieden een groot wisselend jurken assortiment aan met onder andere prachtige jurken van Love Moschino, Topshop, French Connection en Esprit. Meld je gratis en vrijblijvend aan en shop die stoere jeans jurk of trendy blousejurk.

STYLE & TRENDS 

Ben je een echte modefreak? Verwerk dan deze modetrends in je stijl om als een echte fashionista voor de dag te komen! Volgens de fashion designers mag deze winter alles in het zilver, ook je jurk dus. Voor een dramatisch effect style je de zilveren jurk ook nog met een zilveren jasje. Durf jij het aan?

De jersey jurk is ook helemaal terug van weggeweest. Onverwachte prints, materialen en kleuren mogen met elkaar gestyled worden. Deze trend lijkt helemaal te passen bij het merk Desigual en terug te komen in de vernieuwde collectie.

Double Denim blijft ook deze winter hot. Nederlanders mogen zich dus helemaal uitleven en een spijkerjasje over de jeansjurk dragen. Tevens, wat is fijner dan een dik gebreide jurk om je lekker warm te houden deze winter? Deze trend heeft een echt Hygge element, de Deense obsessie met comfort. Wit en beige tinten zijn voor deze trend het meest gangbaar volgens de laatste trends. Ben jij een echte carrière tijger? Combineer je passie voor je werk dan met je outfit. Draag je blousejurk, maxi jurk of maxi rok in het ouderwets grijs met een blokpatroon. Ga alleen niet overboard met deze trends en verweef de trends in je eigen style. Zoals YSL zei:

FASHIONS FADE, STYLE IS ETERNAL

Meld je nu geheel gratis en vrijblijvend aan en shop de meest trendy jurken van topmerken met kortingen tot wel 75%*. Onze mode en lifestyle artikelen zijn alleen gelimiteerd en beperkt beschikbaar. Neem gauw een kijkje in ons exclusieve assortiment jurken, of zoek een andere stijl op onze pagina vol rokken