Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope party jurkjes online

Party Jurkjes: de ultieme collectie voor een onvergetelijke avond. Van sexy en verleidelijk tot elegant en chique, we hebben de perfecte jurk voor elke gelegenheid. Klaar om te stralen? Ontdek nu jouw stijl!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(82)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

PRACHTIGE PARTY JURKJES

 Ben je op zoek naar het perfecte jurkje voor dat ene feestje? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en shop topmerken met kortingen tot wel 75%*. Wil je tips voor het kiezen van een party jurkje of weten wat de laatste trends zijn? Lees dan verder! 

party_dresses_outlet_2_CM

Heb je een aankomende bruiloft, een belangrijk verjaardagsdiner of een extravagant clubfeest, maar nog geen jurk? Bij Lounge by Zalando ben je aan het goede adres. Wij bezitten alle ingrediënten, om een overweldigende entree mee te maken. De keuze is reuze wat betreft het uitzoeken van een party jurkje. Zo kun je kiezen uit allerlei modellen van cocktail-, maxi- tot bodycon jurk.

Daarnaast is er ook nog een ruime keuze aan verschillende soorten materialen. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, is het soms best lastig om niet overweldigd te raken. Vrees niet, wij geven je tips om de perfecte feestjurk voor jouw gelegenheid te vinden. Ben je al enthousiast geworden en wil je surfen door ons assortiment? Registreer je dan nu snel, vrijblijvend en gratis! Ben je vaak onderweg? Maak gebruik van onze Lounge by Zalando App

Meld je eenvoudig aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

PARTY JURKJES: DRESS TO IMPRESS

Zoals bij de aankoop van elke jurk is het belangrijk om over enkele factoren na te denken voor je een feestjurk aanschaft. Past het model bij je figuur, draagt het materiaal prettig en is de jurk geschikt voor de gelegenheid? Daarnaast kun je ook nog nadenken of de kleur je tint en haarkleur accentueert.

De kleur van je jurk is namelijk ook belangrijk. Zo blijkt dat vrouwen die een rode jurk dragen aantrekkelijker zijn voor mannen en een sterke uitstraling hebben. Perfect dus voor die romantische date, maar misschien iets minder geschikt voor de bruiloft van een vriendin. Wil je voor zekerheid gaan? Ga dan voor de little black dress! Deze feestjurk is echt geschikt voor elke gelegenheid. Daarnaast is de little black dress veelzijdig en gemakkelijk te stylen. Ga jij voor sexy, chique of sporty?

Ben jij klaar voor een feestje? Meld je aan bij de Lounge by Zalando online outlet en scoor jouw party jurkje voordelig!

party_dresses_outlet_3_CM

 STYLING & TRENDS

Accessoires kun je outfit maken of breken. Het is daarom een goed idee om voor je feestje na te denken of je de juiste items in je garderobe hebt om je look af te stylen. Voor feestjurken geldt over het algemeen less is more. Een goede jurk zorgt ervoor dat de aandacht op jou als persoon valt en niet alleen op de jurk. Teveel accessoires leiden ook af en maken de look rommelig. Kies in plaats van sieraden bijvoorbeeld voor een rode lip, wanneer je een pailetten jurk draagt.

Voor het aankomende seizoen zijn jurken met goudgele details weer helemaal in. Dames met blond haar zullen extra stralen in deze jurken en ogen als echte 'golden girls'. Daarnaast draait het aankomende seizoen om de kleur rood. Voor een dramatische look style je de rode jurk met een rode mantel en rode lippen.

Tevens is er dit seizoen veel aandacht voor de mouwen van de jurk. Ga dit seizoen voor een extra lange mouw of voor een wijder en klokkend model. Wees niet bang om voor een jurk met kleur te gaan, dit winterseizoen wordt er opvallend veel gebruik gemaakt van kleur. Laat het feestje maar beginnen!

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan eens onze leden voordelen:

  • Een enorm aanbod aan mode en lifestyle producten
  • Hoogwaardige merk- en designer producten uit de nieuwste collecties
  • Sensationele kortingen tot wel 75%*!
  • Winkelen waar en wanneer je maar wilt met de Lounge by Zalando App
  • Laat je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgen

 Meld je nu geheel gratis en vrijblijvend aan en shop de meest prachtige party jurkjes van topmerken met kortingen tot wel 75%*. Onze mode en lifestyle artikelen zijn alleen gelimiteerd en beperkt beschikbaar. Neem gauw een kijkje in ons exclusieve assortiment!