Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope patroonjurken online

Ontdek de perfecte jurk voor elke gelegenheid! De mooiste patroon jurken vind je hier. Kies jouw favoriete stijl en straal zelfvertrouwen uit. Shop nu en vind jouw perfecte match!

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(95)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

Patroon jurken sale in onze online outlet

Op zoek naar een patroon jurk? Bij Zalando vind je mode en lifestyle aanbiedingen van topmerken en designers. Meld je vrijblijvend aan en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen en hoge kortingen! 

patterndresses outlet 2 CM

Voor een echte modekenner zijn leuke jurken een vanzelfsprekend onderdeel van een garderobe. Op dit moment ben je helemaal hip met een trendy patroon jurk. Er zijn veel bijzondere modellen verkrijgbaar in de nieuwe collecties van grote modemerken die de laatste stand van zaken binnen de modebranche op hun duimpje kennen.

Mooie, fantasierijke designs in actuele kleuren stralen je tegemoet uit een gevarieerd aanbod met korte en langere uitvoeringen. Prachtige bloempatronen en andere originele ontwerpen kom je volop tegen bij jurken die ook nog eens zeer goede pasvormen hebben en aantrekkelijk materiaalgebruik kennen.

Bij Lounge by Zalando hebben wij verschillende jurkjes met catchy patronen voor je bij elkaar gebracht in een erg leuk totaalaanbod waarin je voor een aantrekkelijke prijs precies het juiste model voor jouw persoonlijke smaak en stijl kunt vinden!

Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Lounge by Zalando online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

DRESS TO IMPRESS

Wist je dat je bij Lounge by Zalando tot wel 75%* kunt besparen op trendy designerkleding? Voor jou als ervaren koopjesjager klinkt dit natuurlijk als muziek in je oren! Door je prijsbewuste houding weet je wanneer je scherp afgeprijsde mode ziet. Je zult dan ook meer dan verbaasd zijn als je de deals bij Lounge by Zalando voorbij ziet komen.

Daar word je hebberig van! En terecht, want zulke aantrekkelijke kortingsacties kom je maar weinig tegen. Als je bijvoorbeeld een mooie jurk zoekt die qua styling helemaal van nu is, dan is de kans groot dat je in het aanbod van Lounge by Zalando precies vindt wat je zoekt voor een bedrag dat jouw dag helemaal goed maakt. Ook voor andere mode, zoals mooie riemen, kun je bij ons terecht!

patterndresses outlet 3 CM

Lid worden van Lounge by Zalando kan snel, gratis en geheel vrijblijvend! Zodra je je hebt aangemeld, kun je maximaal profiteren van onze messcherpe aanbiedingen. De kortingsacties zijn exclusief voor leden. Je moet wel op scherp staan, want Lounge by Zalando werkt met een 'live shopping' concept, waarbij de deals maar korte tijd geldig zijn.

Wees er snel bij, onze deals zijn alleen tijdelijk verkrijgbaar!

HOGE KWALITEIT, LAGE PRIJZEN

Wanneer je tijdig reageert, dan kun je snel beschikken over topmode voor een topprijs! En dan hebben we het over originele designermode van vandaag waarmee jij jouw outfit stijlvol en up to date kunt completeren!

Zoek je leuke mode zoals een hippe patroon jurk en andere catchy kleding, schoenen en fraaie extra’s, dan is Lounge by Zalando absoluut iets voor jou. Wij zijn er in geslaagd om hier te gekke modedeals aan jou te presenteren die voor jou als echte modeliefhebber een nieuwe bron van inspiratie kunnen zijn bij je zoektocht naar bijzondere mode voor een goede prijs. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk onze voordelen eens:

  • Een enorm aanbod aan mode en lifestyle producten
  • Hoogwaardige merk- en designer producten uit de nieuwste collecties
  • Sensationele kortingen tot wel 75%*!
  • Winkelen waar en wanneer je maar wilt met de Lounge by Zalando App
  • Laat je bestelling eenvoudig bij je thuis bezorgen

Meld je vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en krijg toegang tot exclusieve aanbiedingen en hoge kortingen!