Wij horen bij Zalando

Tot -75%* bij Lounge by Zalando

Goedkope jeansjurken online

Jeans Jurk. De perfecte combinatie van stijl en comfort. Ontdek onze trendy collectie met diverse modellen en pasvormen. Verrijk je garderobe met een jeans jurk die jouw persoonlijkheid laat stralen. Shop nu en creëer jouw unieke look.

Kom erbij & ontdek

Dagelijkse deals tot -75%* korting

(78)
Wat Lounge by Zalando jou kan bieden
Onze voordelen

Tot wel 75%* korting

Voel je goed in je vel. Doe jezelf een plezier. Omdat het kan!

STOERE JEANS JURKEN 

Ben je op zoek naar een spijkerjurk? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan bij Lounge by Zalando en shop topmerken met kortingen tot wel 75%*. Wil je tips voor het kiezen van een jeans jurk of weten wat de laatste trends zijn? Lees dan verder! 

Jeans jurk

©CoffeeAndMilk

Wij Nederlanders zijn gek op spijkerstof, of het nu een spijkerjasje, spijkerbroek of spijkerjurk is. Een ding is zeker, spijkerstof is van alle tijden. Jurken van denim zijn goede basics om in je kast te hebben hangen. Deze jurkjes zijn super veelzijdig en kunnen in plaats van stoer ook casual chic overkomen met de juiste accessoires.

SPIJKERSTOF - WAT IS HET EN WAAR IS HET ONTSTAAN? 

We zijn allemaal bekend en gek op spijkerstof, maar wat is het en waar is het ontstaan? Spijkerstof, oftewel denim, is een geweven katoenen stof in een keperbinding. Bij traditionele denim worden de kettingdraden in indigo blauw gekleurd en de inslagdraden wit gelaten. Wat die oh zo bekende blauw gekleurde stof creëert. De denim stof komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar jeans werden als eerste in Italië verkocht.

D E N I M   I S   A L T I J D   E E N   G O E D   I D E E !  ♥

jeans jurk

©Ta-nya

Alhoewel, denim kleding als eerste in Italië werd verkocht, werd het pas echt populair in de Verenigde Staten. Denim werd daar in eerste instantie verkocht als een werkkleding, maar werd door populariteit al gauw als casual kleding gedragen.

STYLE & TREND

Net als veel andere jurken komt de jeans jurk in veel soorten en maten. Keus genoeg dus. Daarnaast is het altijd een goed idee om sowieso een neutral en simpel model in je kast te hebben hangen die je makkelijk kan stylen. Zo houd je je opties open en kun je accessoires toevoegen om je outfit passend te maken voor meerdere gelegenheden.

jeans jurk

©Maxfrost

Dit type jurk wordt over het algemeen wat stoerder gestyled, maar het is ook goed mogelijk om het wat chiquer of vrouwelijker te maken. Zo kun je in plaats van sneakers ook voor een mooi stel hoge hakken of enkellaarsjes gaan. Style het af met een dun riempje, een hoed of een roodkleurige clutch. Daarnaast is double denim deze winter weer helemaal in! Wat betekent dit? Met de double denim trend draag je spijkerstof op spijkerstof. Draag dus je jeans jurk met een oversized spijkerjasje als je als een echte fashionista bent!

JEANS JURKEN VAN TOPMERKEN MET KORTING

Als je op zoek bent naar een stoere jeans jurk, designerkleding of schitterende accessoires voor een voordelige prijs, dan ben je bij de Lounge by Zalando aan het goede adres. Registreren is snel, vrijblijvend en kosteloos. Ben je nog niet overtuigd? Dan vind je de voordelen van onze unieke online outlet hieronder op een rijtje:

  • Kortingen tot wel 75%*!
  • Dagelijks wisselende aanbiedingen
  • Ruime keuze aan exclusieve merken
  • Registratie is gratis, vrijblijvend en snel
  • Shop onderweg met de Lounge by Zalando Apps