Werktassen: de rechterhanden voor drukke dames


Van advocaat tot accountant en van receptionist tot manager: een ruime tas is een must have. Je moet er tenslotte alles in mee kunnen nemen wat je op een werkdag nodig hebt, zoals je laptop, lunchbox en make-up.

Daarbij wil je natuurlijk dat de tas past in de sfeer van je werkomgeving en ook bij jouw stijl. Gelukkig kun je werktassen in allerlei soorten vinden.

werktas

Er zijn namelijk verschillende modellen die prima dienst kunnen doen als een werktas. Deze bieden de nodige ruimte en hebben een zakelijke uitstraling. Bovendien kun je kiezen voor klassieke en trendy uitvoeringen. Met de juiste werktas geef jij dus een optimale finishing touch aan je zakelijke outfit. Hou daarom goed de aanbiedingen in de Zalando Lounge in de gaten. Hier komen namelijk regelmatig mooie werktassen voorbij van echte topmerken.


Meld je gratis aan bij de Zalando Lounge online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Ontdek Zalando Lounge


Van rugzak tot shopper: ontdek jouw ideale werktas

Voor een goede werktas kun je bijvoorbeeld denken aan een shopper. Deze biedt ruimte genoeg en heeft ook voldoende klasse. Neem je er één van zwart leer of een leren exemplaar in cognackleur? Dan heb je een waardevolle aanvulling aan je businessgarderobe. Deze kleuren matchen namelijk uitstekend met de meeste zakelijk outfits. Bovendien komen ze professioneel en serieus over. En dit is precies het effect dat je wilt bereiken met je zakelijke look.

werktas

Is je werkomgeving wat nonchalanter? Dan kunnen stijlvolle rugtassen ook dienst doen als werktassen. Denk hierbij aan strak uitgevoerde exemplaren waarin je je laptop kan meenemen. Bovendien geniet je met een rugzak meer van je fiets- of wandeltocht naar je werk, want je hebt immers je handen vrij. Wil je echt voor een coole zakelijke look gaan? Dan is een aktetas het juiste antwoord. Zorg wel dat je er een strakke businessoutfit bij draagt.

Een laptoptas is een mooie gulden middenweg. Hij is zakelijk maar wel met een trendy tintje. Bovendien zijn dergelijke werktassen meestal voorzien van twee korte hengsels en een lang hengsel. Zo kun je hem op allerlei manieren dragen en hem aanpassen aan je outfit.


Ben je op zoek naar meer zakelijke outfit tips? Bekijk dan de volgende artikelen eens!

Business casual Smart casual • Kleding sollicitatiegesprek • 


Scoor jouw ideale werktas 

Je ziet het, er zijn nogal wat mogelijkheden voor een werktas. Het is ook echt belangrijk om de juiste uit te kiezen. Verlangt je werkomgeving bijvoorbeeld een classic business outfit? Dan maakt een klassieke aktetas je mantel- of broekpak helemaal af. Wil je de powervrouw in jezelf laten zien? Dan is een stijlvolle shopper voor bij je zakelijke jurk de juiste keuze. Of mag het van jou en je werkgever allemaal wel een beetje nonchalanter? Draag dan bijvoorbeeld jeans met een cool jasje en een catchy rugtas.

werktas

Wanneer je op zoek gaat naar je businesstas, zul je ontdekken dat veel werktassen van leer zijn. De reden hiervan is dat een werktas vaak intensief wordt gebruikt en leer zeer duurzaam is. Daarbij heeft dit materiaal precies de stijlvolle uitstraling die een zakelijke look nodig heeft.

Omdat er nogal veel wordt gevraagd van een werktas, kun je het beste voor topkwaliteit gaan. In de Zalando Lounge worden regelmatig absolute klassetassen aangeboden tegen flinke kortingen. Deze kunnen soms oplopen tot 75 procent. Daarbij komt het aanbod bij Zalando Lounge uit nieuwe collecties en zijn de aanbiedingen gelimiteerd beschikbaar. Neem daarom ook deel aan deze waardevolle en exclusieve shoppingclub. Meld je dus snel aan voor een gratis account en onze nieuwsbrief. Zo mis je geen kans meer op een spotgoedkope en waardevolle werktas!


Meld je geheel gratis en vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online outlet en krijg toegang tot de beste dagelijkse deals!

Ontdek Zalando Lounge

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.