stoer interieur bij Zalando Lounge

Hoogwaardige merken
Kortingen tot wel 75%*
Exclusieve dagelijkse acties

Aanmelden en van korting profiteren!


Een stoer interieur… wat is dat nou eigenlijk?


Meld je gratis aan bij de Zalando Lounge online outlet en krijg toegang tot de beste deals van echte topmerken. Bespaar tot wel 75%* op lifestyle items!

stoer interieur

Wil je een stoer interieur? Maar weet je niet precies wat daarmee bedoeld wordt? Lees dan verder. Wij nemen je mee in wat er nou precies bedoeld wordt met stoere interieurstijlen en geven tips om jouw interieur stoer te maken.

Daar sta je dan op de woonboulevard, samen met je partner. Of zittend voor een scherm vol met leuke items voor je interieur. Best leuk natuurlijk, nieuwe dingen kopen. Maar weet je eigenlijk wel precies wat je wil?


Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online outlet met je Zalando inloggegevens, je social media account of je naam en e-mailadres!

Start met shoppen


Industrieel én stoer

Met een stoer interieur bedoelen veel mensen vooral een rauw interieur met sterke industriële tinten. Dat is de invulling die momenteel veel aan het begrip stoer gegeven wordt. In zijn meest extreme vorm doet jouw huis denken aan een verbouwde fabriekshal. Veel ruimte zet de toon. Ruimte die door het gebruik van donkere kleuren weer in proportie wordt gezet.

stoer interieur

Donkere kleuren kenmerken ook je meubels. Deze mogen geïmproviseerd lijken. Alsof ze in elkaar gezet zijn van materialen die toevallig voorhanden waren. Zo is steigerhout een razend populair materiaal bij industriële en stoere interieurstijlen.


Wees er snel bij! Onze deals zijn alleen tijdelijk en beperkt beschikbaar!

Start met shoppen


Vijf tips om jouw interieur stoer te maken

1.Ruimte mag! Lege ruimte is belangrijk voor een stoer interieur. Wie die ruimte niet heeft, kan ook de illusie van ruimte creëren. Een iets kleinere koffietafel met ranke metalen poten doet je zithoek al gauw ruimer ogen en past bij uitstek bij jouw interieursmaak.

2. Kies voor metaal en hout. Deze twee materialen spelen in een stoer interieur een prominente rol. Vaak apart en soms gezamenlijk. Een eettafel met houten blad en stalen poten is daarvan een goed voorbeeld. Beide natuurlijk zonder al te fijne afwerking.

stoer interieur

3. Onafgewerkte muren. Natuurlijk wil lang niet iedereen uitkijken op een muur die onaf lijkt. Als je interieur écht stoer moet zijn, heb je geen feilloos glad hagelwit behang. Tussen ruw beton en een gladde, hagelwitte muur zit natuurlijk nog een hele wereld. Baksteen komt in menig interieur goed tot zijn recht. En wil je je liever geen hele verbouwing op de hals halen? Kies dan voor een originele behangprint.

4. Kleur, maar met mate. Maak veel gebruik van donkere kleuren. Dat klinkt misschien wat ongezellig, maar ook met donker kun je veel kanten op. Laat verschillende bruin- en grijstinten elkaar aanvullen en ga zuinig om met je kwast. Want materialen behouden zo veel mogelijk hun natuurlijke kleur.

5. Voeg gekke details toe. Een stoer interieur bevat meubels en woonaccessoires die geïmproviseerd lijken. Dat is in het ene item natuurlijk meer uitgesproken dan het andere. Zorg daarom altijd voor een paar gekke elementen. Bijvoorbeeld een abstract kunstwerk of een voorwerp dat binnen jouw interieur een nieuw leven heeft gekregen met een andere functie.


Bespaar tot wel 75% op mode en lifestyle items!

Start met shoppen


Nog meer inspiratie? Download de app!

Over stoere interieurs kun je uren fantaseren. Zoals veel mensen goed kunnen dromen over hun (ideale) interieur. Maar elke make-over begint bij een eerste stap. Bij Zalando Lounge bespaar je tot wel 75 procent op de aankoop van de meest stoere en trendy lifestyleproducten. Waaronder accessoires waarmee je een stoer interieur extra benadrukt. Download de Zalando Lounge app en profiteer van hoge kortingen.


Meld je gratis en vrijblijvend aan bij de Zalando Lounge online outlet en bespaar flink!

Start met shoppen

*T.o.v. de adviesprijs van de producent.